INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Demisie surprinzătoare în Europa » Jose Mourinho, favorit să semneze cu Olympique Lyon

Bruno Genesio FOTO: Guliver/GettyImages
Bruno Genesio FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 16:49

Bruno Genesio (52 de ani) a anunțat oficial că va părăsi Olympique Lyon la finalul sezonului. Favorit să îl înlocuiască este Jose Mourinho, 56 de ani.

Tehnicianul francez a luat decizia după eșecul suferit vineri seară împotriva lui Nantes, formația lui Ciprian Tătărușanu, scor 1-2.

„Obiectivele pe care le-am avut stabilite la începutul sezonului au fost șaisprezecimile Ligii Campionilor și calificarea în următoarea ediție a competiției.

Am întâmpinat multe obstacole, a existat un climat negativ la echipă. Am luat deja decizia. Am discutat cu președintele clubului sâmbătă dimineață. După lungi negocieri am ajuns la concluzia că nu voi mai fi antrenorul echipei din vară”, a declarat Bruno Genesio conform L'Equipe.

Mourinho, pe lista înlocuitorilor

Presa franceză anunța iminenta despărțire imediat după eliminarea lui Lyon din Liga Campionilor, în fața Barcelonei. Cel mai vehiculat nume pentru a-l înlocui pe Bruno Genesio a fost cel al portughezului Jose Mourinho. „The Special One” este liber de contract.

Mourinho a antrenat-o ultima dată pe Manchester United, între 2016 și 2018, alături de care a câștigat Supercupa Angliei, Cupa Ligii și Europa League.

CITEȘTE ȘI:

Șeicii lui PSG vor să cumpere un club de tradiție din Anglia » 3 nume uriașe pe listă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  13 Aprilie 2019, 18:02

Ușor-ușor o sa ajungă la echipe ce au ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Mourinho e cel mai anti-fotbal antrenor care a dat chix cam peste tot

cneius
cneius  •  13 Aprilie 2019, 17:54

A obosit bietul Mourinho de cit il plimbati...:)

robby73
robby73  •  13 Aprilie 2019, 17:37

Păi cum? Acum 2-3 săptămâni ați scris ca a semnat la PSG și ați mai publicat și o listă cu jucători pe care ii cumpără. Slăbuț mai băieți. Încercați cu peștele în piață. Material de învelit aveți. :-))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează