INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE B

Nu s-a transferat, dar a marcat după 5 luni! » Dennis Man, primul gol în 2022

Nu s-a transferat, dar a marcat după 5 luni! » Dennis Man, primul gol în 2022
Nu s-a transferat, dar a marcat după 5 luni! » Dennis Man, primul gol în 2022

Articol de - Publicat sambata, 12 februarie 2022 18:15 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 18:23

Dennis Man, atacantul Parmei, a contribuit la revenirea echipei gialloblu, 4-1 cu Pordenone în Serie B. 

A fost prima victorie pe teren propriu după mai bine de trei luni. Dennis Man, 23 de ani, nu mai punctase de la meciul tur din 12 septembrie (4-0). Jucătorul ex-FCSB-ist, care a ratat un transfer la Lazio sau Alanyaspor, a dus tabela la 2-1 și a fost înlocuit în minutul 71.

Decizia luată de Mircea Lucescu, pe fondul tensiunilor dintre Ucraina și Rusia: Dinamo Kiev nu se întoarce în țară!
Ucraina
Decizia luată de Mircea Lucescu, pe fondul tensiunilor dintre Ucraina și Rusia: Dinamo Kiev nu se întoarce în țară!

Dennis Man, 3 goluri la Parma + 1 la națională

A reluat în poarta goală o minge respinsă de portarul Samuele Perisan după șutul lui Goran Pandev.. Este doar a patra reușită a românului în actuala stagiune. 

Pe lângă golurile cu Pordenone, Dennis Man a mai marcat cu Frosinone, în runda inaugurală a sezonului din Serie B, 2-2 pe 20 august, iar la echipa națională a înscris în Liechtenstein - România 0-2 din preliminariile CM 2022.

„Sunt fericit aici, vreau să ajut echipa. N-am vorbit despre vreun transfer. Mă simt cel mai bine în atac, dar joc oriunde are echipa nevoie de mine” 
Dennis Man

Ce a spus Dennis Man despre golul de azi: 

Mă simt mai bine în față, dar joc unde este nevoie de mine. Vreau să dau totul pentru a ajuta echipa. A fost un gol important pentru mine, trebuie să continuăm în acest fel. Sunt fericit cu victoria, am jucat bine în a doua repriză și suntem fericiți cu cele 3 puncte
- Dennis Man

Ce a spus antrenorul Giuseppe Iachini despre Man:

”La Juventus, Cuadrado joacă fundaș lateral. L-am avut și pe Chiesa și l-am făcut să joace postu ăsta din bandă în sistem cu trei fundași. Trebuie să știi să te adaptezi și să-ți folosești abilitățile în slujba echipei! În Europa, sunt cel mai mult trei-patru echipe care joacă cu extremă pe picior inversat și el trebuie să înțeleagă că trebuie să învețe să joace în mai multe poziții. Astfel, noi orizonturi i se vor deschide

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Manchester United, un nou pas greșit în Premier League + Ronaldo, fără gol marcat în acest an

LIVE Villarreal - Real Madrid » „Albii” caută prima victorie pe La Ceramica după 5 ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  12 Februarie 2022, 19:20

Titlul ales pentru articol, "Nu s-a transferat, dar a marcat", putea fi enunțat și sub forma "A marcat, dar nu s-a transferat"... Diferența ar fi fost sesizabilă, și e clar că acea variantă, prea aspră cu Dennis, nu ar putea fi folosită de presa dâmbovițeană... Aș merge însă mai departe cu variantele de titlu și, în cel mai pur stil de presă gigistă, aș mai propune unul "Înlocuitorul lui Mihăilă, bătrânul Pandev, aduce victoria Parmei"... Aroganțele nu vă mai plac??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează