INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Continuă criticile pentru Dennis Man în Italia: „Pare alergic la munca în echipă”

Dennis Man, criticat pentru evoluțiile de la Parma
foto: Imago
Dennis Man, criticat pentru evoluțiile de la Parma foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 14:27 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 16:17

Parma are un început dezastruos de campionat în Serie B, fiind aproape de locurile de retrogradare. Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au reușit să fie decisivi așa cum își doreau fanii. Fostul jucător de la FCSB a primit critici vehemente în presa italiană.

După ultima înfrângere a Parmei din campionat, 1-2 în fața Regginei, Man a fost criticat atât de antrenor, cât și de presa din Italia pentru randamentul, dar și implicarea de care dă dovadă pe teren.

„Dacă Parma a avut un start lent, e şi din cauză că cei mai buni jucători nu şi-au arătat calităţile în totalitate. Dennis Man, mai presus de toţi, pare alergic la munca în echipă. Pare că se încăpăţânează să rezolve tot de unul singur, fără ajutor din partea colegilor”, au scris cei de la ForzaParma.it

Și antrenorul l-a criticat înaintea meciului cu Cittadella

„Man face parte din grupul de jucători care ar trebui să facă diferența și, mai presus de toate, să-și asume o responsabilitate pe umerii lor. Acest lucru este valabil și pentru jucători importanți precum Vazquez, Danilo și Osorio. Nu este vorba despre a spune, ci despre a face asta”, a declarat Enzo Maresca, antrenorul cruciaților, pentru site-ul oficial al clubului.

Nici Valentin Mihăilă n-a scăpat

Sursa citată prevede un viitor dificil pentru cei doi români la Parma dacă rezultatele continuă ca până acum, cei doi urmând a fi vânduți pentru a putea recupera din investițiile masive ce s-au făcut în transferul lor.

Valentin Mihăilă a ajuns şi mai devreme, trebuie spus. Nervos, la fel de nedoritor să joace pentru echipă, ca Dennis Man, nu a lăsat nimic pe teren (n.r. - în ultimul meci din Serie B). Cu toate acestea, ei sunt jucătorii de care Parma se agaţă cel mai mult pentru a spera să fie mai în siguranţă şi să iasă din nisipurile mişcătoare. 

Dar dacă atitudinea lor nu va răsplăti încrederea acordată de antrenor, echipei îi va fi greu să-i susţină, pentru felul în care joacă acum Parma”, au scris italienii.

Valentin Mihăilă, dorit în Premier League

Valentin Mihăilă (21 de ani) ar fi dorit de Claudio Ranieri (69 de ani) la Watford, în Premier League. Claudio Ranieri, sezonul trecut pe banca celor de la Sampdoria, a ajuns în Anglia, la nou-promovata Watford. 

Antrenorul italian l-ar fi urmărit atent pe Mihăilă în stagiunea trecută și va încerca să îl transfere în următoarea perioadă de mercato, informează Serie B News. Mihăilă are contract cu Parma până în anul 2025. 

Conform sursei citate, suma pe care Watford ar trebui să o plătească este de aproximativ 8 milioane de euro.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Acord cu Xavi! Laporta i-a acceptat cele două cerințe clare + mai e o singură problemă de rezolvat

„Un blackout colectiv” » Primele reacții la Bayern, după umilitorul 0-5 din Cupă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  28 Octombrie 2021, 16:29

Au luat teapa băieții din Parma.Nici Man nu este de treaba nici verișorul Mihăilă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează