INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARMA

REZUMAT VIDEO Man și Mihăilă , SHOW la Parma în meciul cu Sampdoria » Ambii au marcat

Dennis Man și Valentin Mihăilă, sursa: Imago Images
Dennis Man și Valentin Mihăilă, sursa: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 22:28 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 09:37

Dennis Man (25 de ani) și Valentin Mihăilă (23 de ani) au înscris în meciul dintre Sampdoria și Parma din Serie B. Cei doi jucători au fost titularizați de antrenorul Fabio Pecchia și i-au răsplătit încrederea.

Partida contează pentru etapa #21 din Serie B. Înaintea acestui meci, Sampdoria se afla pe locul 13, iar echipa românilor Man și Mihăilă pe primul loc.

UPDATE: FINAL DE MECI: Parma se impune cu 3-0 pe terenul Sampdoriei. Nahuel Estevez a marcat golul 3, iar echipa lui Man și Mihăilă rămâne lider, cu 45 de puncte în Serie B.
Dennis Man a fost înlocuit în minutul 85 de Anthony Partipilo.
Valentin Mihăilă a fost înlocuit în minutul 67 de Adrian Benedyczak.

Informații de ultimă oră despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico » Pasul făcut de spanioli
MERCATO
Informații de ultimă oră despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico » Pasul făcut de spanioli

Dennis Man a înscris din penalty, Mihăilă 3 minute mai târziu

Jucătorii români au făcut spectacol și au înscris două goluri extrem de importante pentru echipa lor. Mai întâi, Dennis Man a deschis scorul în minutul 41 din penalty, iar Valentin Mihăilă a înscris 3 minute mai târziu chiar din pasa lui Dennis Man!

În urma acestei reușite, Dennis Man a ajuns la 9 goluri și 5 assist-uri în Serie B, fiind pe locul 2 în topul golgheterilor. De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a înscris al doilea gol al sezonului.

Man și Mihăilă , SHOW la Parma în meciul cu Sampdoria » Ambii au marcat
Valentin Mihăilă, sursa: Twitter Parma

Trupa românilor este pe primul loc în Serie B și visează la promovarea în Serie A. Parma va avea 45 de puncte dacă o va învinge pe Sampdoria și se va distanța la 7 puncte de ocupanta locului 2, Venezia. 

Parma are cel mai bun atac din Serie B, iar Man și Mihăilă au contribuit din plin la aceste cifre. 

Man are 9 goluri și 5 assisturi în acest sezon din Serie B

Dennis Man (25 de ani) este cel mai citat jucător la capătul turului în a doua divizie italiană. În topul publicat de Lega B, extrema română e lider și are 5.326 de citări. Fostul FCSB-ist se află pe primul loc și la capitolul cei mai buni atacanți din Serie B după 20 de etape, cu o medie a notelor de 6,53!

Fostul jucător al lui FCSB domină și ierarhia atacanților stabilită în baza mediei notelor primite în acest campionat de Serie B din partea agenției Tuttomercatoweb.com.

Dennis Man are 6,53 și se poziționează peste Dennis Johnsen (Venezia), cu 6,44, Joel Pohjanpalo (Venezia), cu 6,4, Massimo Coda (Cremonese), cu 6,38, și Sebastiano Esposito (Sampdoria), cu 6,38.

Man este și cel mai bun marcator al echipei pregătite de Fabio Pecchia, cu 9 reușite din cele 16 meciuri jucate în acest campionat, și a punctat și la capitolul pase decisive, cu cinci assisturi.

Citește și alte știri:

Onea a numit momentul cheie al „remontadei” cu FCU Craiova: „Atunci s-a schimbat meciul”

Ăsta e Rapidul din Giulești! Alb-vișiniii revin uluitor de la 1-3 și câștigă un meci de poveste cu FCU! Cronica unui meci „NEBUN”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dobrin
dobrin  •  20 Ianuarie 2024, 22:42
Postat de Newman pe 20 Ianuarie 2024, 12:52

Acesti doi fotbalisti au noroc sa scrieti despre ei pentru ca Ianis nu a jucat nici un minut.Altfel ne spuneati de cate ori a atins acesta mingea .Cel mai bine pentru Ianis este sa mearga la echipa lui taticu regele.Acolo o sa fie titular chiar daca intra 10 minute intru-un meci si prinde lotul pentru euro.

Ianis n-a facut nici o greseala ieri!

Newman
Newman  •  20 Ianuarie 2024, 12:52

Acesti doi fotbalisti au noroc sa scrieti despre ei pentru ca Ianis nu a jucat nici un minut.Altfel ne spuneati de cate ori a atins acesta mingea .Cel mai bine pentru Ianis este sa mearga la echipa lui taticu regele.Acolo o sa fie titular chiar daca intra 10 minute intru-un meci si prinde lotul pentru euro.

observator_federal
observator_federal  •  20 Ianuarie 2024, 11:17
Postat de adyy25 pe 20 Ianuarie 2024, 09:43

Man, va fi al doilea transfer tare, dupa Dragusin. Vorbesc de o suma mare, data de o echipa tare. Nu de sume sub 1 milion, parca in bataie de joc, cum a incasat echipa de sub Podul Grant. Astea zici ca sunt sume platite pt un imprumut. Sa speram ca si Ianis reuseste sa-si ridice nivelul, pt a se pune pe o panta evident ascendenta. Si uite asa, incepem sa vedem efectul acelei semifinale de la tineret.

Despre "efectul acelei semifinale de la tineret" nu s-ar fi putut vorbi dacă România U21 a lui Rădoi nu ar fi câștigat (2-1) eroic meciul din Portugalia - protagoniști au fost atunci Radu ("cel mare, cel frumos"), Ivan și Cicâldău. Presa noastră -destul de subiectivă- a subliniat recent, cu mare admiratie(!?), că pe Andorra am bătut-o prin goluri marcate de jucători lansați de școala marelui Gică Hagi... Să nu pierdem "din peisaj" micile detalii - zic și eu...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează