INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Denunț șocant făcut de mama campionului mondial din 2014: „Ani întregi a abuzat femei psihic și fizic!”

Boateng cu trofeul de campion și coechipierii de la Bayern în 2021
Boateng cu trofeul de campion și coechipierii de la Bayern în 2021

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 12:39 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 16:39

Jerome Boateng (35 de ani), fundașul Salernitanei, va ajunge din nou la tribunal, după ce mama acestuia a dezvăluit că abuzurile psihice și sexuale s-au întins pe o perioadă lungă: „Nu vrea să-și asume consecințele comportamentului!”

Un nou proces s-a deschis împotriva lui Jerome Boateng. Apărătorul, care a jucat pentru Bayern din 2011 până în 2021, iar acum se află la Salernitana, trebuie să răspundă din nou în fața instanței. Acțiunea penală contra campionului mondial din 2014 e programată să înceapă pe 14 iunie la Tribunalul Regional I din Munchen, așa cum anunță tabloidul Bild.

Noua procedură va dura doar șase zile

Purtătorul de cuvânt al tribunalului, Laurent Lafleur, a declarat, pentru agenția de presă dpa, că noua procedură are programate 6 zile de proces. Conform calendarului instanței, noul verdict ar putea veni pentru fostul internațional neamț pe 19 iulie. Totul a pornit de la dezvăluirile șocante ale mamei sale, date publicității în Der Spiegel: „A abuzat de femei de ani de zile", susține d-na Boateng despre fiul său, condamnat deja pentru violență domestică în 2021.

Nu-l vor pe Xabi Alonso » Jucătorii lui Liverpool au un favorit-surpriză în locul lui Jurgen Klopp
LIVERPOOL
Nu-l vor pe Xabi Alonso » Jucătorii lui Liverpool au un favorit-surpriză în locul lui Jurgen Klopp

Din cauza lui s-ar fi sinucis logodnica sa!

Sursa citată a aflat vineri conținutul unui e-mail pe care mama fundașului de 35 de ani l-a trimis unui avocat, garantând că fiul său maltrata femeile „de o perioadă mare de timp". Der Spiegel scrie că e-mailul a fost trimis la 25 martie 2021 și sună astfel: "Băiatul meu abuzează mintal și fizic femei de mai mulți ani de zile. Kasia Lenhardt s-a sinucis, însă el tot nu vrea să înfrunte consecințele comportamentului său".

76de selecții și un gol are Jerome Boateng pentru naționala Germaniei între 2009 și 2018. La Salernitana, a bifat 4 meciuri

A trimis poze cu vânătăi și cu alte răni!

Fosta iubită a lui Jerome Boateng a fost găsită moartă într-un apartament din Berlin, la o săptămână de la despărțirea cuplului, aparent fără complicitatea unor terțe persoane. Revista germană mai susține că a avut acces la „mesaje în care Kasia Lenhardt s-a plâns, în octombrie 2019, că Boateng a fost violent și că a rănit-o. Mai mult, fostul model a trimis și fotografiile cu vânătăi pe brațe, provocate tot de actualul fotbalist al Salernitanei.

Absolvit la Curtea Supremă din Bavaria

În octombrie 2021, Boateng a fost condamnat pentru violență domestică și obligat să plătească 1,2 milioane de euro mamei celor două fiice ale sale, respectiv 120 de rate zilnice a câte 10.000 de euro pentru atacurile asupra fostei sale iubite într-o vacanță din Caraibe. Apoi la a doua instanță, suma totală a ajuns la 1,8 milioane de euro: 60 de rate zilnice de 30.000 de euro fiecare.

Cei care sunt pedepsiți pentru mai mult de 90 de rate sunt considerați ca având cazier judiciar. Cu toate acestea, condamnarea a fost ulterior anulată de Curtea Supremă din Bavaria, din cauza erorilor procedurale deja menționate.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Revenire cu ezitări pentru Răzvan Marin: „A fost în stare să dea dureri de cap întregii defensive” + Notele după eșecul cu Bologna
ITALIA
Revenire cu ezitări pentru Răzvan Marin: „A fost în stare să dea dureri de cap întregii defensive” + Notele după eșecul cu Bologna
Adrian Mutu, inclus pe lista vedetelor din Premier League cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale
PREMIER LEAGUE
Adrian Mutu, inclus pe lista vedetelor din Premier League cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mihneailie030
mihneailie030  •  16 Martie 2024, 15:47

Ziariștilor... Matematica de clasa 4,a...120 de rate zilnice a 100000 de euro, nu *** 1,2 milioane.. Voi va citiți articolele înainte de publicare? Dar nu v, ar folosi la nimic, de fapt... Scoala e grea, matematica, cu atât mai mult. În ziua în care ziarul vostru va dispărea definitiv, voi sărbători cu șampanie, zile și nopți. O rușine sunteți!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  16 Martie 2024, 15:28

Se vede treaba că nea Scorpie se pricepe la fundași, chiar și de la Salernitana.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează