INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEPORTIVO - MALLORCA 2-0

DEPORTIVO - MALLORCA 2-0 // FOTO Cumplit! Impact brutal! L-a tăiat pe față cu crampoanele și a început să plângă în meciul pentru promovarea în La Liga!

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2019 09:40

DEPORTIVO LA CORUNA - MALLORCA 2-0 //  Alex Bergantiños, mijlocașul lui Deportivo La Coruna, a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu talpa în figură de Marc Pedraza, jucătorul celor de la Mallorca. 

Prima manșă a barajului de promovare în LaLiga. În minutul 40, la un duel banal la mijlocul terenului, Bergantiños și Pedraza s-au aruncat în alunecare după minge. Mijlocașul lui Depor a ajuns primul și a respins. O fracțiune de secundă mai târziu, adversarul s-a ciocnit de el, lovindu-l cu gheata în figură.

Bergantiños era tăiat pe față, dar nu și-a pierdut nicio clipă cunoștința. Văzând ce a făcut, jucătorul Mallorcăi a început să plângă. Nu-i mai păsa că va fi eliminat, ceea ce s-a și întâmplat. Plângea pentru rival. I-a cerut scuze acolo, pe teren.

Scos pe targă, Bergantiños a fost luat cu salvarea și transportat la spital, unde a fost operat imediat. Potrivit As, le-a spus colegilor că ar vrea să joace duminică, la retur. Dar șansele sunt minime. 

Vezi și: VIDEO Ianis Hagi, interviu pentru UEFA » Sfaturile primite de la Gică Hagi, atuul „tricolorilor” și mesajul către fani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează