INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK

Depunctare-record! PAOK Salonic iese iar din lupta la titlu din cauza lui Savvidis

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 16:28

PAOK Salonic, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu (51 de ani) a fost penalizată cu 7 puncte în campionat de către Comitetul de Disciplină al Ligii de Fotbal din Grecia.

Patronul lui PAOK, Ivan Savvidis (60 de ani) a fost acuzat în luna decembrie de către cei de la Olympiakos Pireu că ar deține acțiuni și la Skoda Xanthi, prin intermediul unui apropiat din familie. Fostul club al lui Lucescu risca fie penalizarea în campionat, fie retrogradarea din prima ligă din Grecia.

Chiar dacă această situație a fost contestată vehement de către oficialii lui PAOK Salonic, care au invocat o posibilă înscenare din partea lui Olympiakos, atât PAOK, cât și Skoda au fost depunctate cu 7, respectiv 12 puncte!

În aceste condiții, liderul Olympiakos și-a mărit distanța față de campioana en-titre cu 14 puncte înaintea play-off-ului. La greci însă, diferența de puncte dintre echipe nu se înjumătățește. 

PAOK a plătit pentru Savvidis și în trecut

În ultimii ani, fotbalul din Grecia a avut de suferit din cauza problemelor financiare și a confruntărilor violente dintre suporteri. În 2018, nemulţumit de o decizie a arbitrului într-un meci cu AEK Atena, patronul lui PAOK, echipă antrenată atunci de românul Răzvan Lucescu, a intrat pe teren cu revolverul la vedere. 

Atunci, PAOK, a fost sancționată inițial cu un meci pierdut la masa verde, 3 puncte penalizare în clasament și disputarea a două partide cu porțile închise. După apel, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a rămas cu pierderea derby-ului la masa verde cu Olympiakos, dar a pierdut campionatul. 

VEZI ȘI:

Serie A se va suspenda la primul jucător pozitiv la coronavirus » Cine va lua titlul în acest scenariu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  08 Martie 2020, 09:41
Postat de Mihai Tanase pe 05 Martie 2020, 18:07

PAOK trebuia desființată în momentul în care patronul a intrat cu pistolul pe teren !

Ia un calmant, ce are una cu alta ?

vendredi13
vendredi13  •  06 Martie 2020, 02:54
Postat de gazistu pe 06 Martie 2020, 00:05

ai vazut acel meci AEK vs PAOK, de vb aiurea?> ai vazut aRBITRAJUL???

Arbitrajul infect, adică nici fault la intrare de galben. Aproape că-i dau dreptate lui Crăciunescu cu Vassaras și corupția din Grecia. La noi corupția e mai dulce, acum sunt doar anti-Dinamo toți. Eu aș schimba denumirea: Dinamo Unirea Tricolor București. Tot a fost o fuziune. Să fie DUTB-FCSB.

gazistu
gazistu  •  06 Martie 2020, 00:05
Postat de Mihai Tanase pe 05 Martie 2020, 18:07

PAOK trebuia desființată în momentul în care patronul a intrat cu pistolul pe teren !

ai vazut acel meci AEK vs PAOK, de vb aiurea?> ai vazut aRBITRAJUL???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close