INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Derapaj abominabil al unei vedete de la Bayern » A incendiat internetul cu un mesaj îngrozitor: "Să vă f*t mamele, bunicile și tot arborele genealogic!"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 18:55

Franck Ribery, francezul de 35 de ani al lui Bayern Munchen, a șocat internetul astăzi după ce a postat un mesaj îngrozitor către contestatarii săi.

"În 2019, punem punctul pe «i.» Să începem cu invidioșii și haterii, care s-au născut doar datorită unui prezervativ rupt.

Să vă f*t mamele, bunicile și tot arborele genealogic! Nu vă datorez nimic, tot succesul i se datorează lui Dumnezeu, mie și apropiaților care au crezut în mine. Restul sunt doar pietricele în șosetele mele", a fost mesajul postat de Ribery pe Twitter, într-o postare care a fost redistribuită de 29 de mii de oameni în doar câteva ore.

Ribery a petrecut Revelionul în Dubai, postând pe rețele de socializare o poză cu o friptură acoperită cu aur care a costat 1200 de euro. Acesta a fost și motivul pentru care urmăritorii de pe Twitter au început să-l critice pe francez.

 
 
 
View this post on Instagram

We love you brother good luck 2019 @franckribery7 #saltbae #salt#saltlife

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

Vezi și: WOW! Fanii au fost șocați că Pochettino l-a introdus pe Kane, deși Tottenham avea 6-0 » Explicația antrenorului e însă o adevărată LECȚIE

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
fcu1948
fcu1948  •  06 Ianuarie 2019, 15:34
Postat de Popa Basca pe 06 Ianuarie 2019, 08:35

Ce prostalau si asta! Un cocalar autohton,perla,briliant sau mai stiu eu ce bolovan,ar fi inceput cu fetele!!!

Asta este exact precum cocalarii autohtoni. Degeaba are bani, faima si acces in cercuri exclusiviste, a rămas tot un cocalar din banlieurile franceze. Ce pretenții sa ai de la un magrebian care sta de 5 ori pe zi cu dosul in sus și singura școala pe care a frecventat-o a fost cea de corecție? https://m.digisport.ro/special/ribery-implicat-intr-un-nou-scandal-de-proxenetism-a-petrecut-un-weekend-cu-10-fete-la-munchen-201119

pma77
pma77  •  06 Ianuarie 2019, 14:54
Postat de zidane92 pe 06 Ianuarie 2019, 11:15

cocalar *** , in lumea asta sunt milioane de oameni flamanzi si bolnavi care au nevoie de ajutor si el da 1200 euro pe o friptura poleita cu aur, societate depravata

Daca castigi 8 milioane de euro pe an iti permiti sa dai 1200 de euro pe o friptura..pana la urma sunt banii lui si face ce vrea cu ei..fanii l-au atacat din invidie pentru ca ei nu isi permit stilul asta de viata..poate a facut si donatii si nu stim noi ca nu toti se lauda ca jiji cand fac un act de caritate.

mdc_66
mdc_66  •  06 Ianuarie 2019, 12:30

Băi, dar chiar nimeni din redacția aia nu știe limba franceză? N-aveți niciun prieten care să vă spună că ați dat-o-n bară cu conjugarea verbelor? Nu-i persoana I singular, e a doua plural! Ca să nu mai vorbim de faptul că verbul „niquer” are și alte sensuri, deja nu mai contează....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează