INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Derapaj sexist la prezentarea lui Adil Rami la noua echipă: „A adus ce e mai bun de la Pamela Anderson”

sursă foto: instagram @sava9
sursă foto: instagram @sava9

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2020 16:07

Adil Rami (34 de ani) a fost transferat la ultimul loc din prima ligă din Rusia, FC Sochi. Prezentarea sa la noua echipă n-a fost lipsită însă de derapaje, când a fost adusă în discuție fosta lui relație cu starul TV Pamela Anderson (52 de ani). 

După conferința de presă în care a fost prezentat la FC Sochi, fundașul francez Adil Rami (foto, în dreapta) a pozat alături de fostul jucător rus Yevgeny Savin, comentator sportiv în prezent. Cei doi au fost surprinși zâmbind, în timp ce rusul ținea în mâini doi sâni din plastic.

„Campionul mondial Adil Rami a adus ce e mai bun de la Pamela Anderson în Rusia”, a fost mesajul sexist adăugat de Savin lângă poză.

Rami și Pamela Anderson, relație tumultuoasă

Campionul mondial din 2018 și Pamela Anderson au fost împreună timp de doi ani. Pamela s-a simțit nevoită să pună capăt relației, din cauza infidelității fotbalistului. Acesta a recunoscut că trăia o viață dublă, alături de altă femeie.

Pamela Anderson l-a acuzat pe Rami că ar fi „narcisist”, un „monstru” și „sociopat”, că nu are respect pentru nicio femeie în afară de mama lui și că a amenințat-o de multe ori.

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  04 Martie 2020, 05:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alegsandru
alegsandru  •  03 Martie 2020, 17:20

D E R A P A J

Vezi toate comentariile (2)
Comentează