INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Derby în Premier League: se impune Manchester City din nou pe Old Trafford? Cotă mărită la 50 pentru o victorie cu Manchester United

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 12:00

Manchester United și Manchester City se vor întâlni duminică, de la ora 18:30, în derby-ul etapei numărul 29.

United trece printr-o perioadă bună. Elevii lui Solskjaer n-au mai pierdut de nouă meciuri în toate competițiile și au reintrat în lupta pentru locul 4 în campionat, ultimul care asigură prezența în grupele UCL.

„Cetățenii” par să își fi revenit și ei după o perioadă mai slabă. Vin după 5 victorii consecutive, 4 obținute în deplasare! Campioana Angliei s-a descurcat excelent în ultimele trei derby-uri pe Old Trafford, reușind să se impună de fiecare dată. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 50 pentru victoria lui City! (detalii AICI!)

  • United nu poate conta pe Pogba și Rashford, accidentați, în timp ce Maguire este incert; 
  • De la City va lipsi Laporte, în timp ce De Bruyne și Sane sunt incerți; 
  • United n-a primit gol în 5 dintre ultimele șase meciuri pe teren propriu; 
  • Șapte goluri a marcat City în ultimele trei deplasări pe Old Trafford; 
  • City are 8 victorii în ultimele 10 deplasări.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui City a fost mărită la 50, în loc de 1.62. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează