INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Derby mut » Ziariștii de la RAI fac grevă în timpul meciului Juventus - Torino! Care este motivul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2017 13:49

”Sfertul” Cupei Italiei, dintre Juventus și Torino, programat pe 3 ianuarie, nu va fi comentat și protagoniștii nu vor fi intervievați, în semn de protest pentru că turneul din Rusia a ajuns la Mediaset.

Unul dintre cele două derby-uri programate în "sferturile" Cupei Italiei va fi difuzat pe "mute". Numai ambianța tribunelor va putea fi auzită pe 3 ianuarie, la duelul Juventus - Torino. Jurnaliștii sportivi de la RAI au anunțat grevă cu această ocazie, în semn de protest pentru că televiziunea de stat a pierdut în premieră un Mondial! Turneul final din Rusia va fi transmis în clar de Mediaset, trustul lui Silvio Berlusconi câștigând drepturile TV.

Meciul nu va beneficia de comentariu, nu vor exista intervenții ale reporterilor de la marginea terenului și nici interviuri cu protagoniștii duelului piemontez înainte de start și la final. Cei 120 de ziariști vor repeta greva în alte 2 zile, revoltându-se pentru tergiversarea negocierilor privind drepturile pentru un joc din Liga Campionilor, de miercuri, Cupa Italiei și cursele din Formula 1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează