INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Derby-ul dintre Barcelona și Real Madrid e din nou în pericol! Anunțul care i-a speriat pe oficialii Ligii din Spania

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2019 18:12

BARCELONA - REAL MADRID // Primul „El Clasico” al sezonului era programat pe 26 octombrie, pe Camp Nou. Situația tensionată din Catalunya a dus la amânarea lui pentru 18 decembrie, dar și această dată a devenit incertă. 

Barcelona și Real Madrid sunt cap la cap în vârful clasamentului din La Liga, iar meciurile directe s-ar putea dovedi decisive. Asta dacă se joacă. Tsunami Democratic, o grupare de activiști pro independență, a emis un comunicat în care anunță un protest important, la care vor participa peste 18.000 de oameni, chiar în ziua derby-ului. 

Adunarea are loc chiar în preajma stadionului Camp Nou, cu patru ore înaintea startului partidei, iar oficialii Ligii spaniole sunt îngrijorați.

Dronă pe Camp Nou

Un alt motiv de îngrijorare îl constituie breșele de securitate de pe Camp Nou. La meciul câștigat în week-end cu Mallorca, scor 5-2, o dronă a fost introdusă în arenă. Conform celor de la Marca, a survolat câteva zeci de secunde, înainte ca un om de securitate să o observe și să intervină.

Vezi și:

INTER - BARCELONA // Catalanii lasă starurile acasă în duelul decisiv din grupa F a Ligii Campionilor: Messi și Pique nu sunt în lot

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează