INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Deschamps: "Del Piero reprezintă un stres important la Juve!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2009 00:00

Fostul antrenor al lui Juventus, Didier Deschamps, mărturiseşte că i-a fost foarte greu să colaboreze cu vedeta torinezilor, Alessandro Del Piero, şi se întreabă cum va reuşi actualul tehnician al "Bătrînei Doamne", Ciro Ferrara, să administreze relaţia cu cel mai important jucător al bianconerilor.

"Nu ştiu dacă Diego şi Del Piero pot să evolueze în aceeaşi echipă, aceeaşi întrebare i-a fost pusă lui Ciro şi la forumul tehnicienilor de la Nyon. Lumea vrea ca vedetele să fie în teren, dar antrenorul are în primul rînd nevoie de echilibru. Dacă mă întrebaţi pe mine, aş spune că nu. Trebuie să fie ales unul dintre ei.

E dificil, îl cunosc pe Alex şi nu ştiu cum va primi unele decizii. M-am chinuit timp de un an pentru că la Juve se vorbeşte mereu despre el, în fiecare zi, de bine sau de rău, iar asta pune o presiune fantastică pe umerii tăi.

Acum sînt mult mai calm pentru că e problema lui Ciro. Atunci cînd era încă jucător, Ferrara era apropiat de Del Piero şi cred că îi e şi mai dificil să păstreze o anume distanţă", a spus Deschamps într-un interviu acordat Gazzetta dello Sport.
 
Didier Deschamps, 41 de ani, în prezent tehnicianul lui Marseille, a evoluat 5 ani pentru Juventus şi i-a antrenat pe bianconeri în cel mai greu sezon din istoria lor recentă, 2006 - 2007, cînd torinezii au evoluat în Serie B ca urmare a implicării lor în scandalul Calciopoli.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează