INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CE 2016

Deschamps l-a criticat pe Benzema, însă recunoaște: ”Rămîne un jucător important”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 11:18

 Cu aproape cinci luni rămase pînă la Europeanul din Franța, adversara României din meciul de deschidere, Franța, nu are liniște în ceea ce privește atmosfera de la lot. Titularul din atac, Benzema, este suspendat pînă la finalizarea procesului de șantaj care-l implică și pe colegul său, Mathieu Valbuena.

Antrenorul Franței, Didier Deschamps, l-a criticat și el pe Benzema spunînd despre acesta că a greșit și că nu poate fi vorba despre o convocare la naționala ”Cocoșului galic”:

”Karim a făcut evident o greşeală. În acest moment, nu poate fi convocat la naţionala Franţei. Valbuena este victima în acest caz. Nu trebuie să îl apăr pe Valbuena, pentru că nu este acuzat de nimic. Karim rămîne un jucător important pentru Franţa”. 

Franța nu este străină de scandalurile ce au loc în perioadele apropiate sau chiar în timpul turneelor finale. În timpul fazei grupelor de la CM 2010 din Africa de Sud, jucătorii francezi au refuzat să se antreneze deoarece au vrut să protesteze împotriva selecționerului de atunci, Raymond Domenech. De notat este că Franța nu a ieșit din grupe la acel turneu final.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează