INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Deşi certat cu Mourinho, un fost colaborator recunoaşte: "E cel mai bun din toate timpurile"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 31 decembrie 2012 16:36

Fostul colaborator al lui Jose Mourinho la Porto, Chelsea şi Inter, Andre Villas Boas, acum la Tottenham, s-a declarat impresionat de Mou, chiar dacă relaţiile dintre cei doi sînt reci după ce Villas Boas  a plecat de la Inter pentru a deveni antrenor principal.

"Vorbim de un om care este probabil cel mai bun din toate timpurile. A lucra cu el a fost o experienţă unică. E foarte dificil să ai acces la o persoană cu atîta profesionalism, dedicaţie şi cunoaştere a jocului. Din fericire, el a văzut în mine un profesionist pe teren, de la observarea rivalelor la pregătirea partidelor. A fost un privilegiu să lucrez cu el.

Antrenorul lui Tottenham crede că Mou este un exemplu pentru restul antrenorilor din Portugalia: E un moment decisiv în formarea antrenorilor portughezi. Efectul Mourinho este un bun exemplu pentru această nouă generaţie, multe persoane caută să studieze ceea ce face el. Asta poate ajuta tehnicienii portughezi în străinătate", a declarat Villas Boas, conform Marca.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Ianuarie 2013, 21:19

Mourinho ...nu pot decat sa admir genialitatea ta ...

dani_val
dani_val  •  01 Ianuarie 2013, 13:06
Postat de medium pe 31 Decembrie 2012, 20:43

daca spui de porto ca a prins culuor bun, inseamna ca Steaua a avut in 1986 coridor!!!!!!

In finala cu Monaco inseamna super culoar, da, bine in sferturi si semifinale a prins culoar bun si cu arbitri, dar la Mourinho nu sunt valabile astea, el doar vede la altii, cand i se intamplau lui erau normale.

dani_val
dani_val  •  01 Ianuarie 2013, 13:04
Postat de flo_ax pe 01 Ianuarie 2013, 04:13

ia spune mah geniule cat a cheltuit la Inter? Nu care cumva, tu in maretia ta intelectuala, calculezi si alea 40 milioane OBTINUTE (plus Eto'o) pe Ibra? Te pomenesti ca Pandev a costat vreo 100 de milioane, fiind singurul transfer ordonat de Mourinho.

Baiatu, spuneam doar ca-n fara de Porto a antrenat mari echipe, c-a facut transferuri el sau a gasit acolo niste jucatori f buni, tot aia e in sensul in care vorbesc eu, tu crezi ca un antrenor bun timp de 8 ani daca antreneaza 3 mari echipe nu castiga nimic? Fii serios.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează