INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Destin ciudat » A făcut schimb de tricouri cu Muamba şi Morosini. Cine-l mai abordează?

Poul Dam, al cărui destin este legat tragic de Muamba și Morosini
Poul Dam, al cărui destin este legat tragic de Muamba și Morosini

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 12:47

Poul Dam. Acest nume nu are cum să vă spună ceva şi chiar este ceva logic. Nu-i decît un modest fundaş din Insulele Feroe. Are însă o particularitate. El nu a disputat decît două partide pentru ”naţionala” de juniori, apoi de tineret a ţării sale, în faţa Angliei şi a Italiei. Însă ambele îi marchează destinul. De ce?

După cele două meciuri, Dam a făcut schimb de tricouri. Se cutremură cînd îşi aminteşte! Contra englezilor, în 2003, a schimbat tricoul cu Fabrice Muamba, iar împotriva italienilor, în 2008, cu Piermario Morosini. Recent, primul a suferit un stop cardiac în timpul partidei lui Bolton cu Tottenham şi abia a fost salvat de la moarte, iar celălalt tocmai a decedat pe teren, cînd evolua pentru Livorno.

”Îmi face rău numai cînd mă gîndesc. Mă simt ca un cioclu. Încă păstrez cele două tricouri”, a declarat Dam (24 de ani). Acum, o întrebare: Cine se va mai încumeta de acum înainte, cînd se cunosc teribilele coincidenţe, să mai facă schimb de tricouri cu fundaşul lui HB Torshavn?

 

 

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (3)
himem5207
himem5207  •  20 Aprilie 2012, 19:41

Mitica la Torshavn - Da-i tricoul lui Poul Dam. Na ca rimeaza! :)

red77
red77  •  20 Aprilie 2012, 18:36

deci as vrea sa faca schimb de tricouri cu giovani becali si base. cu jiji nu ca sa avem si noi aia care nu tinem cu steaua de cine si de ce club sa radem !

onlyrapid
onlyrapid  •  20 Aprilie 2012, 17:37

mda...Poul Dam e de vina!!! :) Chiar daca nu cred in tampenii dintr-astea, parca totusi n-as face schimb cu Poul Dam...e o chestie...mai bine sa eviti... :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează