INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Destinație neașteptată pentru Torres » Unde ar putea ajunge El Nino

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Bogdan PopaJURNALISPORT - Publicat sambata, 03 iunie 2017 16:41

Aflat la final de contract cu Atletico Madrid, Fernando Torres ar putea fi bomba celor de la Cruz Azul pe piata transferurilor.

Conform Marca, atacantul spaniol de 33 de ani ar putea ajunge la echipa mexicană în următoarele zile și datorită antrenorului celor de la Cruz Azul, Paco Jemez, care consideră că El Nino s-ar potrivi perfect în liga mexicană datorită caracteristicilor sale.

Conform transfermarkt.com, 6 milioane de euro este cota atacantului spaniol care în trecut a mai jucat în campionatul Angliei (Liverpool si Chelsea) și în campionatul Italiei (AC Milan).

În ultimul sezon petrecut la Atletico Madrid, Torres a jucat 45 de meciuri în toate competițiile, înscriind 10 goluri. A ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor fiind eliminat de Real Madrid.

În ultimul sezon din Mexic, cei de la Cruz Azul au terminat Apertura (Turul) pe locul 14 și Clausura (Returul) pe locul 11.

sursa: marca.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close