INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Destinaţie uluitoare pentru Leandro Tatu! » Unde va juca brazilianul după despărţirea de Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 ianuarie 2014 18:52

Aventura lui Leandro Tatu la Steaua a fost un eşec şi brazilianul şi-a găsit echipă după despărţirea de campioana României.

Atacantul de 31 de ani va evolua într-un campionat exotic: în Thailanda, la Bangkok United!

Tatu a fost adus la Steaua la insistenţele lui Mihai Stoica. În doi ani şi jumătate în Ghencea, Tatu a marcat 6 goluri în 44 de partide disputate în Liga 1 şi a fost contestat de către spectatori aproape în permanenţă din cauza lipsei de eficienţă.

Ar fi vrut în Portugalia
Impresarul lui Tatu, Jorge Teixeira, spunea în această iarnă că fotbalistul vrea să revină în Portugalia: "Tatu şi-a dorit să revină în Portugalia şi ca să fie aproape de familia lui, care trăieşte acolo".

"Numai cine se pricepe la fotbal poate să înţeleagă rolul lui Tatu pe teren", este celebra afirmaţie a lui Mihai Stoica despre jucătorul brazilian.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
gerula9mm
gerula9mm  •  29 Ianuarie 2014, 08:04

unde draq ii gaseste MiMi asta pe toti expirati si expulzati din lume ii cauta asta mult de tot pana ii gaseste, sau !? Jijicu ii da afara pe usa, MiMi ii aduce la Steaua pe geam... f***-te-n bot MIMI!

titiduru22
titiduru22  •  29 Ianuarie 2014, 04:54

Ati devenit o fituica de scandal,fiecare titlu de articol contine cuvinte ca :uluitor,umilit,socat,uluitor !!! Intr-un cuvant sunteti DEPLORABILI !!!

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Ianuarie 2014, 01:32

Numai thailandezii aia afoni la fotbal sunt mai fraieri decat Mihai Stoica.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close