INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAPECOENSE

Detalii de ultimă oră despre unul dintre supraviețuitorii accidentului aviatic în care a fost implicată echipa Chapecoense: "Următoarele ore sunt decisive"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 11:50

Starea de sănătate a unuia dintre jucătorii care au supraviețuit accidentului aviatic în care a fost implicată și delegația celor de la Chapecoense s-a agravat în ultimele ore.

Fundașul Helio Neto, ultimul salvat din avionul morții, se afla în stare stabilă, inițial, însă medicii de la spitalul din Medellin au anunțat în urmă cu puțin timp că fotbalistul se află acum în stare gravă, următoarele ore fiind decisive pentru el.

Directorul medical al Fundației San Vicente din Medellin, Ferney Rodriguez, a dezvăluit faptul că Neto suferă acum de o infecție pulmonară, produsă probabil de bronhoaspirația de care are nevoie.

Fundașul a suferit un traumatism la nivelul toracelui și de aceea se află sub ventilație mecanică. Cele 8 ore care au durat până când a fost salvat l-au afectat foarte mult pe Neto.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
luker
luker  •  06 Decembrie 2016, 13:57

Nu cred ca va mai juca vreodata fotbal. Macar sa se faca cat de cat bine in urmatorii ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează