INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ies la iveală detalii incredibile despre aterizarea de urgență a Germaniei: jucătorii au stat blocați 8 ore în avion!

Neuer, Gnabry și Kimmich au preferat să se odihnească la Reykjavik, foto: Imago
Neuer, Gnabry și Kimmich au preferat să se odihnească la Reykjavik, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 13:20 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 14:29

Internaționalii Germaniei au făcut 12 ore (unii chiar 14) pe drum înapoi de la Reykjavik. Din cauza unei defecțiuni tehnice, au stat 8 ore la Edinburgh. În avion!

Au apărut noi informații despre călătoria cu avionul a naționalei Germaniei de la Reykjavik la Frankfurt, în noaptea de miercuri spre joi. Un drum de coșmar pentru cei mai mulți dintre ei.

Scandal uriaș! UEFA amenință că Europa boicotează Mondialul! Ce vrea FIFA: „Ar fi moartea fotbalului”
PROTEST
Scandal uriaș! UEFA amenință că Europa boicotează Mondialul! Ce vrea FIFA: „Ar fi moartea fotbalului”

8 jucători au ales alte curse, inclusiv trei de la Bayern

După 4-0 în Islanda, nemții au vrut să se întoarcă imediat acasă, cum s-a terminat meciul. Dar planurile lor au fost date peste cap. Călătoria s-a transformat într-un coșmar. Mai puțin pentru opt jucători. 

5 care evoluau în Premier League, Werner, Havertz, Rüdiger, Gündoğan și Leno, care aveau cursă direct spre Anglia. Și trei de la Bayern. Neuer, Gnabry și Kimmich au preferat să se odihnească la Reykjavik și să plece joi dimineața direct spre München, într-un zbor de două ore.

Ceilalți, fotbaliști, antrenori și oficiali, s-au îmbarcat în cursa charter nocturnă a selecționatei, cu compania lituaniană KlasJet. Doar că, deasupra Scoției, o defecțiune tehnică i-a forțat pe piloți să activeze codul de urgență și să aterizeze rapid la Edinburgh.

N-au putut părăsi avionul la Edinburgh. 8 ore! 

Potrivit Bild, KlasJet a decis să cheme alt avion, de la bază, cu care Mannschaft-ul să continue călătoria. Însă, în așteptare, membrii delegației nu au avut voie să părăsească aeronava. Au rămas acolo 8 ore. Opt!

La prânz, au trecut toți în noul Boeing 737-522 KlasJet și au zburat spre țară. Au aterizat la 14:46 la Frankfurt, aproape 12 ore. Cei de la Bayern, Süle, Sané, Musiala, Goretzka, au luat apoi altă cursă, spre München. Au ajuns la 16:25! Colegii lor Neuer, Gnabry și Kimmich erau deja acolo de la 13:13. Ei au evitat haosul și s-au și odihnit la Reykjavik!

Messi, magic pentru Argentina! Hattrick-ul de senzație cu care a mai doborât un record » A plâns după meci!

Sergio Ramos trebuie să mai aștepte pentru debutul la PSG! Anunțul făcut de parizieni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează