INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMINTIRI

Noi dezvăluiri despre viața lui Diego Maradona! Fosta iubită a argentinianului: „Era violent şi bolnav de gelozie”

Noi dezvăluiri despre viața lui Diego Maradona!
Noi dezvăluiri despre viața lui Diego Maradona!

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 13:00 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 13:34

Diego Armando Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, din cauza unui stop cardiorespirator. Laura Cibilla, fosta iubită a argentinianului, a oferit detalii despre viața petrecută lângă Diego și despre posibilul copil pe care îl are cu acesta.

  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit pe 25 noiembrie, din cauza unui stop cardiorespirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie. 

Laura Cibilla și Diego Maradona s-au cunoscut în anul 1998, pe când fata avea numai 21 de ani și au avut o relație timp de doi ani. Invitată în emisiunea jurnalistei Nancy Dure, ea a oferit detalii despre posibilul copil pe care îl are cu fostul fotbalist, cel pe care a vorbit ultima dată în decembrie 2019: „Am deschis procesul pentru paternitate când fiul meu avea șapte ani. Diego n-a venit la prima înfățișare, nici la a doua. La a treia n-am fost eu. 

Într-o zi m-a sunat avocatul meu, era cu Diego. Sora mea l-a luat pe fiul meu de la școală, el era în clasa a doua. Am mers la proces și era multă lume în sală. Diego mi-a spus că testul ADN este negativ. Atât a însemnat iubirea mea pentru el... Niciodată nu am suferit o asemenea rușine. Eu nu am mai fost cu nimeni, în nicio relație, după ce m-am despărțit de Maradona. Simt că a falsificat testul ADN, dar asta este”.

Laura Cibilla: „Nu puteam să-l privesc în față”

Laura Cibilla povestit și cum l-a întânit pe Maradona și cum a debutat relația dintre cei doi: „Eram frumoasă, aveam un job, un apartament închiriat în Buenos Aires. Aveam toată viața în față. Mi-am zis că o să-l scot din mediul în care trăia. La început a fost totul bine. Flori, ursuleți, mesaje. Drăguț. Apoi a urmat o perioadă în care nu-l recunoșteam. 

Diego era violent și bolnav de gelozie. Nu mai puteam merge nici măcar la supermarket. Am fugit, ca să pot merge la serviciu. Îmi zicea că sunt iubirea vieții lui, dragostea lui, ca o soție. Spunea că nu vrea ca nimeni să se uite la mine. Când cineva venea în vizită acolo unde locuiam, nu puteam să-l privesc în față. Era deja prea mult”.

Cum a ajuns Laura Cibilla să consume cocaină din cauza lui Maradona

Laura Cibilla a povestit și cum a ajuns să consume cocaină din cauza lui Diego Maradona: „Mă tot întreba dacă vreau și eu și insista mereu. Obișnuiam să jucăm cărți până la 5 dimineața. Adormeam, iar când mă trezeam, el mă-ntreba iar: «Vrei și tu?». «Nu, mersi», îi răspundeam. 

Până când, la un moment dat, am zis da. M-am îmbolnăvit foarte rău din cauza asta. Am ajuns la spital de câteva ori, aveam 40 de kilograme. Și asta pentru că luam cocaină alături de o persoană de 80-90 de kilograme, un sportiv”.

A murit Diego Maradona. Cifrele unei legende:

  • Maradona a jucat la 6 cluburi: Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell's (1993-1994);
  • 312 goluri a marcat Diego Maradona în 588 de meciuri jucate de-a lungul carierei la echipele de club;
  • 91 de selecții a strâns „El Pibe de Oro” la naționala Argentinei în perioada 1977-1994;
  • 10 trofee a cucerit El Diez, cele mai importante fiind Cupa Mondială (1986), titlurile în Serie A (1987, 1990) și Cupa UEFA (1989).

VIDEO A apărut înregistrarea apelului la Urgențe! Medicul personal al lui Maradona nu a spus în nicio clipă că Diego e cel care are nevoie de ajutor!

Citește și alte știri despre Diego Maradona: 

Veste-șoc: Maradona și-a scos fiicele din testament! De ce a luat această decizie

„Hoțul a început să plângă când a aflat că e în casa lui Maradona” » 3 povești haioase cu argentinianul: ce înseamnă numele lui în alba-neagra și avionul cu cocaină de la Napoli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mimi2cu
mimi2cu  •  19 Decembrie 2020, 15:33

Mai terminați frate cu golanul asta! A fost bun fotbalist, ok, dar a fost și un mârlan prost crescut și plin de el. Chiar nu vad de ce trebuie noi românii să-i închinăm osanale.

gesepescu
gesepescu  •  19 Decembrie 2020, 15:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gesepescu
gesepescu  •  19 Decembrie 2020, 15:26

Vedeți ca făcea henț și in careul conJUGAL, derbedeul. Cica Dumnezeu insusi isi baga mana si pe acolo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează