INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Dezastru în Bundesliga! După tăierea salariilor, pleacă și sponsorii!

Fanii lui Paderborn Bundesliga // sursa: Getty
Fanii lui Paderborn Bundesliga // sursa: Getty

Articol de - Publicat miercuri, 25 martie 2020 11:14

Nu mai puțin de 13 cluburi profesioniste și-ar putea pierde sprijinul firmei care își face reclamă pe tricouri. O casă de pariuri s-ar retrage de la echipa de primă ligă germană, Paderborn și trei echipe din 2. Bundesliga.

Reducerea drastică a salariilor în această perioadă de criză e în Germania și efectul loviturii primite din partea sponsorilor. 

Potrivit tabloidului Bild, 13 cluburi profesioniste și-ar putea pierde sprijinul din partea firmelor care-și fac reclamă pe tricouri. Este vorba despre casa de pariuri „Sunmaker”, care susține echipe din primele trei divizii. Între acestea se numără Paderborn din 1. Bundesliga, trei din 2. Bundesliga, SV Wehen, Sandhausen și VfL Osnabrück, și încă opt din a treia ligă, Preußen Münster, Würzburg, Mannheim, Zwickau, Halle, Hansa Rostock, Magdeburg plus Jena.

Preußen Münster riscă falimentul!

Casa de pariuri cu sediul în Malta suferă teribil după oprirea majorității evenimentelor sportive din lume, mai ales a fotbalului, cifra de afaceri prăbușindu-se în ultimele două săptămâmi. „Nu știm dacă înțelegerea, ce expiră la 30 iunie și care trebuia extinsă, mai este de actualitate. Riscăm să ajungem în colaps”, a avertizat și Bernd Niewöhner, directorul financiar al lui Preußen Münster.

MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele!

Citește și alte știri despre fotbalul din Germania:

Bayern a găsit înlocuitor pentru Neuer » Nemții vor să transfere un portar de top din Champions League

CORONAVIRUS // Granzii Germaniei pregătesc revoluția în conturile jucătorilor » Decizii luate de Bayern și Dortmund

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kordell
kordell  •  25 Martie 2020, 16:07

Da se muta cu toti in mamaliga 1 !

pote
pote  •  25 Martie 2020, 13:41

sa primeasca si fotbalistii salariile oamenilor amarati care chiar muncesc si au o viata plina de lipsuri! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  25 Martie 2020, 12:32

Draga domnule dumneata plangi echipele din Bundesliga? Inseamna ca te=ai si plictisit acasa.Problema serioasa este a oamenilor obisnuiti care vor avea de tras si de suferit din cauza acestei pandemii ,poate o viata intreaga.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează