CAMPIONATE  ·  GERMANIA

Dezastru în Bundesliga! După tăierea salariilor, pleacă și sponsorii!

Fanii lui Paderborn Bundesliga // sursa: Getty
Fanii lui Paderborn Bundesliga // sursa: Getty

Articol de — Miercuri, 25 Martie, 11:14

Nu mai puțin de 13 cluburi profesioniste și-ar putea pierde sprijinul firmei care își face reclamă pe tricouri. O casă de pariuri s-ar retrage de la echipa de primă ligă germană, Paderborn și trei echipe din 2. Bundesliga.

Reducerea drastică a salariilor în această perioadă de criză e în Germania și efectul loviturii primite din partea sponsorilor. 

Potrivit tabloidului Bild, 13 cluburi profesioniste și-ar putea pierde sprijinul din partea firmelor care-și fac reclamă pe tricouri. Este vorba despre casa de pariuri „Sunmaker”, care susține echipe din primele trei divizii. Între acestea se numără Paderborn din 1. Bundesliga, trei din 2. Bundesliga, SV Wehen, Sandhausen și VfL Osnabrück, și încă opt din a treia ligă, Preußen Münster, Würzburg, Mannheim, Zwickau, Halle, Hansa Rostock, Magdeburg plus Jena.

Preußen Münster riscă falimentul!

Casa de pariuri cu sediul în Malta suferă teribil după oprirea majorității evenimentelor sportive din lume, mai ales a fotbalului, cifra de afaceri prăbușindu-se în ultimele două săptămâmi. „Nu știm dacă înțelegerea, ce expiră la 30 iunie și care trebuia extinsă, mai este de actualitate. Riscăm să ajungem în colaps”, a avertizat și Bernd Niewöhner, directorul financiar al lui Preußen Münster.

MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele!

Citește și alte știri despre fotbalul din Germania:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (3)

kordell  •  25 Martie 2020, 16:07

Da se muta cu toti in mamaliga 1 !

pote  •  25 Martie 2020, 13:41

sa primeasca si fotbalistii salariile oamenilor amarati care chiar muncesc si au o viata plina de lipsuri! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra  •  25 Martie 2020, 12:32

Draga domnule dumneata plangi echipele din Bundesliga? Inseamna ca te=ai si plictisit acasa.Problema serioasa este a oamenilor obisnuiti care vor avea de tras si de suferit din cauza acestei pandemii ,poate o viata intreaga.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1