INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME

Dezastru la Atlético: a 15-a accidentare în 45 de zile, a 12-a leziune musculară!

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 11:33

Cholo Simeone își făcea iluzii. Și fanii lui Atlético, la fel. Toți visau la un sezon extraordinar, cu o mare victorie la final. Titlul sau Champions League. Nu se așteptau însă la această avalanșă de accidentări.

Nu mai puțin de 29 de leziuni au suferit los colchoneros în doar cinci luni. Iar ultima perioadă a fost teribilă. 15 accidentări în 45 de zile, una la fiecare trei zile. Dintre ele, 12 au fost musculare, ceea ce pune în discuție pregătirea fizică făcută la clubul madrilen.

Trei jucători s-au accidentat de două ori: Godín, Giménez și Filipe Luis. Fundașul stânga brazilian a ieșit șchiopătând week-end-ul trecut, la 3-2 cu Valladolid. Are o afecțiune la mușchii ischiotibiali care-l împiedică să mai evolueze timp de trei săptămâni.

Simeone nu va avea patru oameni importanți sâmbătă, cu Espanyol: Filipe Luis, Giménez, Lucas Hernández și Diego Costa. Trei membri ai apărării, punctul forte al lui Atlético. 

11 schimbăria fost obligat să facă Diego Simeone în timpul meciurilor din cauza accidentărilor; de 9 ori, a fost prima înlocuire (în 7 rânduri, înainte de pauză)


 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează