INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

UPDATE Dezastru la Napoli! Rudi Garcia a fost dat afară după eșecul cu Empoli » De Laurentiis a ales deja înlocuitorul

Amir Rrahmani, stoperul kosovar al lui Napoli, n-a putut evita eșecul cu Empoli Foto: Guliver/GettyImages
Amir Rrahmani, stoperul kosovar al lui Napoli, n-a putut evita eșecul cu Empoli Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 19:37 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 19:37

Campioana Napoli a pierdut șocant acasă în fața lui Empoli (0-1), echipă aflată în zona retrogradării înaintea acestei etape, cedând în prelungiri. Spectatorii de pe „Maradona” și-au fluierat jucătorii la finalul partidei, iar antrenorul Rudi Garcia a fost dat afară. Patronul Aurelio De Laurentiis a ales deja înlocuitorul: Igor Tudor. În meciul de la Napoli, Răzvan Marin a fost rezervă la Empoli, nefiind folosit niciun minut.

UPDATE 19:30 // Rudi Garcia, demis de Napoli! Vine Igor Tudor

Presa din Italia anunță că De Laurentiis și-a pierdut răbdarea cu Rudi Garcia și l-a dat afară. Ar fi ales deja înlocuitorul: Igor Tudor, un tehnician cu rezultate modeste. Fostul fundaș a trecut pe la echipe ca Hajduk Split, PAOK, Karabukspor, Galatasaray, Udinese, Verona și Marseille, însă fără să impresioneze.

Știrea inițială: dezastru pentru Napoli

Criză la Napoli înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naționale. O situație extrem de dificilă lângă Vezuviu care s-ar putea încheia cu demiterea antrenorului Rudi Garcia, aflat de mult timp în pericol să fie dat afară.

S-a umplut infirmeria! Situație incredibilă la Milan
ITALIA
S-a umplut infirmeria! Situație incredibilă la Milan

Kosovarul Amir Rrahmani, folosit degeaba. Ideea lui Rudi Garcia, fără efect

Când nimeni nu se aștepta, după trei rezultate bune în Serie A, două victorii în deplasare (3-1 la Verona și 2-0 cu Salernitana), plus egalul cu Milan, 2-2, azzurii au pierdut încă o dată acasă: 0-1 astăzi (n.r. duminică) pe „Maradona" în fața lui Empoli (0-1), penultima clasată înaintea acestei etape, cu numai două succese în precedentele 11 runde.

Finalul a fost incredibil. În minutul 90, Kvaratskhelia a driblat un adversar și, singur cu goalkeeperul advers, a șutat spre colțul lung. Dar Berisha a salvat ca un portar de handbal, blocând cu piciorul spectaculos.

În prelungiri, oaspeții au dat lovitura. Intrat în minutul 71, ucraineanul Kovalenko a tras excelent, cu efect, mingea l-a depășit pe Gollini, a șters bara și s-a oprit în plasă. (0-1, 90+1).

Folosirea stoperului kosovar Amir Rrahmani (integralist), care nu poate evolua la naționala țării sale în restanța cu Israel, nu a ajutat Napoli.

Rudi Garcia, aproape demis. De Laurentiis va alege dintre Tudor, Mazzarri și Cannavaro

Uluitor, toate cele trei partide pierdute de Napoli în actuala stagiune de Serie A au fost pe teren propriu: 1-2 cu Lazio, 1-3 cu Fiorentina și 0-1, acum, cu Empoli. Spectatorii de pe „Maradona" i-au fluierat pe jucători, dar mai ales pe antrenorul Rudi Garcia.

Dezastru la Napoli! Rudi Garcia a fost dat afară după eșecul cu Empoli » De Laurentiis a ales deja înlocuitorul
Rudi Garcia (stânga), alături de antrenorul lui Empoli, Aurelio Andreazzoli Foto Guliver/GettyImages

Tehnicianul francez, 59 de ani, numit în locul campionului Luciano Spalletti în vară, când a semnat un contract pe două stagiuni, riscă să fie dat afară. Patronul Aurelio De Laurentiis se gândește de ceva timp să-l concedieze pe Garcia și, susține Gazzetta dello Sport, e foarte posibil să-l demită în această pauză dedicată preliminariilor CE 2024.

Cine l-ar putea înlocui? Potrivit Sportmediaset, trei nume ies în evidență: Igor Tudor, Walter Mazzarri și Fabio Cannavaro. Dintre ei va alege De Laurentiis. 

Răzvan Marin, încă o dată rezervă nefolosită la Empoli

Victoria lui Empoli se leagă însă de o veste nu atât de bună pentru selecționerul nostru, Edward Iordănescu. Răzvan Marin, de nouă ori titular la toscani în primele 11 runde ale campionatului, a fost lăsat pe bancă în deplasarea cu Napoli.

Antrenorul Aurelio Andreazzoli nu l-a folosit niciun minut pe „tricolor", cum i se mai întâmplase o singură dată lui Marin în acest sezon: pe 17 septembrie, la 0-7 în fața Romei.

Citește și

S-a umplut infirmeria! Situație incredibilă la Milan
ITALIA
S-a umplut infirmeria! Situație incredibilă la Milan
Kieran Trippier s-a certat cu un fan al lui Newcastle la finalul meciului cu Bournemouth: „Ai idee câți fotbaliști accidentați avem?”
BOURNEMOUTH - NEWCASTLE 2-0
Kieran Trippier s-a certat cu un fan al lui Newcastle la finalul meciului cu Bournemouth: „Ai idee câți fotbaliști accidentați avem?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
befree
befree  •  12 Noiembrie 2023, 18:01

Marin( care, apropo, e mai bun decat De Jonk), nu a fost absent, ci pe banca de rezerve, acolo unde ii este locul de altfel. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează