INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Dezmăţ la petrecerea dată de starul Barcelonei! » 5 fete pentru Messi

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 04:17

Atacantul argentinian a condimentat fiesta cu ”sex, alcool şi dans”, după cum a dezvăluit ziarul ”Libre”.

Lionel Messi va împlini 24 de ani pe 24 iunie. Cum în acea zi va fi în cantonament cu "naţionala" pentru Copa America, atacantul Barcelonei a profitat de vacanţa şi şi-a anticipat petrecerea de aniversare. Nu s-a abţinut de la nimic.

Dimpotrivă, s-a dezlănţuit. "Sex, alcool şi cumbia", ultimul fiind un dans originar din Columbia şi acum la modă în întreaga Americă de Sud, toate au condimentat fiesta.

Separat recent de iubita sa, Antonella, Messi şi-a făcut de cap. Cu nu mai puţin de 5 fete s-a distrat. Xoana Gonzalez, Claudia Ciardone, Andrea Rincon, Sabrina Ravelli şi Luciana Salazar, modele şi dansatoare, dar şi prezenţe obişnuite în compania fotbaliştilor, l-au ajutat pe Lionel să se simtă bine. Şi nu doar pe el, ci şi pe fraţii Milito, Diego şi Gabi, parteneri de petrecere.

"Leo m-a abordat în discoteca Ink. M-a văzut dansînd şi m-a invitat să-l acompaniez. Nici nu m-am gîndit să-l refuz", a indicat Sabrina cum a ajuns în luxosul apartament din cartierul Puerto Madero din Buenos Aires. "Nu am făcut nimic ieşit din comun. Am mîncat, am dansat, ne-am jucat Playstation", a povestit şi Xoana. Nimeni nu a crezut-o. Mai ales că "Leo a căzut adormit spre dimineaţă. Era frînt".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kickerboy91
kickerboy91  •  16 Iunie 2011, 12:53

i-au inmuiat gleznele:))))

razvan.urs
razvan.urs  •  16 Iunie 2011, 11:31

ce socati o sa fie fanii lui :))))

andr33y1986
andr33y1986  •  16 Iunie 2011, 02:19

unde e baiatu ala ce tipa zilele trecute ca toti fotbalistii barcei au prietene ca el le stie:)))si din astea:))nu te vad pe aici visca barca prietene:))oricum anu asta neymar va fi omu anului...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează