INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dezvăluire emoționantă a unui adversar despre Messi: „M-am trezit cu el la ușa vestiarului cu un cadou! Când l-am deschis nu mi-a venit să cred!”

Leo Messi
(foto: Guliver/Getty Images)
Leo Messi (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 14:41

Leo Messi a arătat în nenumărate rânduri că, pe lângă faptul că e un fotbalist de excepție, este și un tip de nota 10.

Încă o poveste superbă a ieșit la iveală grație columbianului Fabian Vargas, 39 de ani, fost jucător la Almeria (2009-2011).

Vargas este cel care a dezvăluit încă un gest superb pe care l-a făcut Messi în urmă cu câțiva ani.

După un meci din 2010 dintre Barcelona și Almeria, scor 8-0, fotbalistul argentinian nu doar că și-a donat tricoul pentru o cauză nobilă, ci și-a pus și colegii să facă același lucru.

„Înainte de meci, câțiva prieteni mi-au cerut tricoul să îl scoată la licitație în beneficiul victimelor inundațiilor din țara mea. Am profitat că jucam cu Barcelona și am mers la Leo Messi înainte de meci să îi explic situația și să îi cer tricoul”, a povestit Fabian Vargas, potrivit Sportbible.

După meci însă, columbianul, supărat de rezultat, a uitat să-l mai aștepte pe Messi pentru a lua tricoul, dar acesta din urmă nu a rămas indiferent.

„Am ieșit de pe teren atât de nervos încât am uitat să iau tricoul. La vestiar, un om din staff-ul nostru a venit la mine și mi-a zis că mă așteaptă cineva la ușă. Am ieșit și Messi era acolo cu o geantă. Mi-a spus: «Nu am uitat. Uite, astea sunt tricourile pe care am putut să le strâng pentru tine». I-am mulțumit și l-am îmbrățișat, gândindu-mă că am mi-a dat doar tricoul lui”, a dezvăluit Vargas.

Ajuns înapoi în vestiar, Vargas a fost uluit de ceea ce a găsit în geantă. Pe lângă tricoul lui Messi, columbianul intrase în posesia tricourilor altor cinci granzi.

Când m-am întors și am deschis geanta, erau acolo nu doar tricoul lui Messi, ci și ale lui Xavi, Iniesta, Dani Alves, Pique și Puyol. Nu voi uita niciodată acest gest. Îi doresc să continue să bată recorduri, tocmai datorită gestului pe care l-a făcut pentru mine”, a încheiat columbianul.

Citește și:

LIVERPOOL - BARCELONA // liveTEXT de la 22:00 „Cormoranii” încearcă minunea fără Salah și Firmino! Echipele probabile + cote

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
493746091152716
Gică Rădoiu  •  07 Mai 2019, 21:20

MARE fotbalist,MARE suflet. Cinste lui!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează