INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Dezvăluire șocantă în Anglia: "Nu prelungește pentru că un vrăjitor vodoo i-a spus să se transfere"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 11:17

Romelu Lukaku, atacantul belgian care a plecat vara trecută de la Everton la Manchester United pentru 84,7 milioane de euro, și-a sunat în timpul negocierilor mama, aflată în pelerinaj în Africa. 

În vară, Everton voia să-l convingă pe Romelu Lukaku să semneze un nou contract pe Goodison Park. Cel puțin așa a susținut Farhad Moshiri, principalul acționar, la reuniunea anuală a clubului albastru. Și tot el a făcut o dezvăluire șocantă. De ce a refuzat atacantul în vârstă de 24 de ani prelungirea angajamentului?

"Dacă v-aș spune cât i-am oferit, nici nu m-ați crede", a declarat Moshiri. "Totuși, în timpul negocierilor, Lukaku mi-a zis că trebuie să-și sune mama, care era în pelerinaj undeva în Africa. Apoi, m-a anunțat că nu mai poate rămâne la Everton. Un vrăjitor voodoo l-a sfătuit să se transfere". 

Pe 10 iulie 2017, internaționalul belgian a trecut la Manchester United, pentru 84,7 milioane de euro. La acea vreme, al 6-lea transfer all-time. Acum este al 10-lea.

87 de goluri
a înscris Lukaku la Everton în 166 de meciuri în toate competițiile

16 goluriare Lukaku la Manchester United în această stagiune în 31 de partide

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează