INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VIOLENȚĂ CONJUGALĂ

Imagini dure! Viața alături de o brută! Dezvăluiri cutremurătoare făcute chiar de iubita jucătorului: „M-a maltratat fizic și psihic” + reacția clubului și a jucătorului

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2020 12:48

Daniela Cortés îl acuză pe columbianul Sebastián Villa, partenerul său, care e mijlocaș la Boca Juniors. „Nu mai suport! Am decis să spun totul. De doi ani trăiesc în durere și suferință. Am iertat și iar iertat o mulțime de lovituri”.

Sebastián Villa, mijlocașul columbian în vârstă de 23 de ani, joacă din 2018 la Boca Juniors. A venit la Buenos Aires împreună cu partenera, Daniela Cortés. 

Care face astăzi o dezvăluire cutremurătoare. Fotbalistul e agresiv, o bate și îi amenință familia. Violență fizică și psihică. De doi ani trăiește acest coșmar. Viața cu bruta!

„M-a amenințat că îmi va distruge viața și că îi va face rău familiei mele"

 A găsit în sfârșit putere să vorbească despre suferința pe care o îndură. A postat un filmuleț și mai multe fotografii pe Instagram, arătând ce urme are pe față, pe corp. Buză spartă, cucuie pe frunte, răni și vânătăi peste tot. "Nu mai suport! Am decis să spun totul. De doi ani trăiesc în durere și suferință

Am iertat și iar iertat o mulțime de lovituri, sperând ca el să se schimbe, dar asta nu s-a întâmplat niciodată", a mărturisit Daniela pe Instagram. "De câte ori i-am zis că îl părăsesc m-a amenințat că îmi va distruge viața și că îi va face rău familiei mele, sunând indivizi dubioși din orașul meu. Sunt disperată când văd că familia mea e în pericol. 

Am acceptat totul de frică, de teama de acest om, care are mulți prieteni. Cel despre care presa crede și scrie că este un înțelept și că vorbește cu maturitate e altfel în realitate".

Imagini dure! Viața alături de o brută! Dezvăluiri cutremurătoare făcute chiar de iubita jucătorului: „M-a maltratat fizic și psihic” + reacția clubului și a jucătorului
  • Sebastian Villa. foto: Guliver/Getty Images

„Un abuzator. M-a maltratat" 

Victima lui Villa nu se mai ascunde: "Un abuzator. M-a maltratat fizic și psihic. Și am mulți martori! Nu înțeleg cum un sportiv profesionist poate provoca o asemenea suferință. E influențat de prietenii care sunt la fel ca el. Amenință și umilesc". 

Daniela încheie: „Acesta este adevăratul Sebastián Villa, cel care tratează urât femeile, pentru că nu sunt eu singura. E capabil de orice".

View this post on Instagram

Lamentablemente me toca hacer esto hoy,porque ya no aguanto más!! Fueron 2 años viviendo juntos de muchos sufrimientos en los cuales perdone y perdone golpes esperando un cambio de parte de él y nunca pasó! Hay amenazas y todo diciendo que me va a dañar la vida y la de mi familia llamando a personas malas que trabajan en mi Cuidad haciendo que sólo entre en desesperación al ver a mi familia en peligro,hago esto por miedo porque este hombre quien lo ve en redes o prensa como si fuera un hombre sabio y habla con madurez pero la realidad es otra.Un maltratador tanto físico como sicólogico , y mucha gente está de testigo! No entiendo una persona “profesional” como es capaz de hacer tanto daño y que porque tiene malas amistades solo se dedica amenazar y humillar,siento un dolor muy grande tener que estar en un país que no conozco y donde estoy sola sin Mi familia y no poder viajar y salir corriendo con miedo que pase algo con mi vida y la de mi familia. Este es el verdadero Sebastian villa ,el que maltrata mujeres,porque no he sido la única. Yo solo le pedí a él y a sus empresarios ayuda para poder viajar a mi país y estar con mi familia y mi hija es lo único que necesito en estos momentos,ya no aguanto más me siento frustrada ante esta situación. No tengo otra opción por el bienestar de toda mi familia por que el es capaz de hacer cualquier cosa no saben la clase de hombre que es...

A post shared by Daniela Cortes M (@danicortesms) on

"Trăiesc singură, fără familie, într-o țară pe care nu o cunosc. Nu pot să ies de aici fugind. Mi-e frică pentru viața mea, pentru familia mea" - Daniela Cortés, victima lui Sebastián Villa

Reacția lui Villa

Ca răspuns, jucătorul a postat și el un filmuleț pe Instagram. "Vreau să vă spun că am și eu mamă, surori, verișoare, nepoate, sunt multe femei în familia mea. Acum, nu sunt acasă și nu știu care a fost intenția publicării acestor lucruri. De mâine, voi clarifica totul".

Boca anunță: „Toleranță zero"

Clubul s-a implicat și el. Matías Daglio, membru al Consiliului de Directori, a fost primul care a comentat subiectul pe rețelele de socializare. Două cuvinte, dar elocvente. "Toleranță zero". Potrivit cotidianului argentinian Olé, Boca va cere imediat deschiderea unei anchete.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Surpriză totală în pandemie: Barcelona a făcut oferta oficială! 3 fotbaliști incluși în afacere

Alarmă: La Liga, primul mare campionat european care s-ar putea suspenda definitiv! Barcelona și Real Madrid opresc lupta la titlul + cluburile pierd 1 miliard

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
thestronghero
thestronghero  •  28 Aprilie 2020, 18:46
Postat de pirucul pe 28 Aprilie 2020, 14:01

presupunand ca esti fcsb-ist cum e sa te bata acasa in EL o echipa de liga a 2-a elvetiana ca si lugano?

stiu ca voi antistelistii aveti iq de gaina si memoria voastra este zero,dar lugano a fost atunci echipa de prima liga,juca in liga 1 cand a jucat Steaua cu ei,acum nu stiu ce fac,probabil tot in liga 1 elvetiana. doi la mana,noi dupa 3 etape am sters pe jos cu toate echipele si eram aproape 100% calificati matematic,iar cand am pierdut cu lagno,a fost in ultimul meci,care a fost fara miza pentru ambele echipe,Steaua fiind deja calificata. te-am umilit inuman de mult,ma bucur ca ai facut commentul asta sa vada toti cat de rposti sunt antistelistii si de ce merita,echipa lor din vitan barzesti sa se desfiinteze.

belane
belane  •  28 Aprilie 2020, 14:14

Interesant un aspect - in acelasi timp pe site-ul Libertatea apare aceeasi stire redactata de Paul Tecuceanu insa stilul continutului difera f. mult. Stirea din Libertatea prezinta un rezumat al spuselor doamnei de pe Instagram si citeaza o parte din acestea (partea citata prin traducere are un impact emotional asupra cititorului mai redus fata de restul spuselor din acea postare pe Instagram) si totodata prezinta si versiunea celeilalte tabere - implicit a acuzatului (Sebastian Villa). In schimb stirea din GSP se desfasoara ca o adevarata telenovela (d.p.d.v. al impactului emotional) unde ni se prezinta doar versiunea victimei (fara replica acuzatului). Repet, ce este interesant nu este adevarul in toata aceasta poveste, ca si majoritatea si eu tind sa dau crez fetei ci modul cum o simpla insiruire de cuvinte poate avea un efect narativ de manipulare extrem de eficient. Ori d-l Theodor Jumatate este expert in extragerea cancanului dintr-o stire ce producatoare de emotii ori este un fin manipulator in tendintele sale progresiste. E posibil sa fiu si eu nebun dar ce sa faci odata citindu-i si ascultandu-i pe Yuri Bezmenov, Curtis Yarvin, Thomas Carlyle, Joseph De Maistre, Robert Conquest etc. incepi sa vezi tabloul in intregul sau ansamblu

vlad.dracul
vlad.dracul  •  28 Aprilie 2020, 14:03
Postat de pirucul pe 28 Aprilie 2020, 14:01

presupunand ca esti fcsb-ist cum e sa te bata acasa in EL o echipa de liga a 2-a elvetiana ca si lugano?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează