INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Dezvăluiri despre un adevărat dur al fotbalului mondial: "Plângea în hohote, m-a șocat să-l văd așa!"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 21:59

Este binecunoscut faptul că Louis Van Gaal e unul dintre cei mai dificili antrenori pe care-i poate întâlni un fotbalist în cariera sa.

Există numeroase voci, printre ele ale multor foști jucători, care critică rigiditatea olandezului, un bun exemplu fiind perioada petrecută la Manchester United. Philippe Christanval, 38 de ani, ex-jucător la AS Monaco și Barcelona, vine însă cu o poveste care trădează o altă latură a lui Van Gaal.

Fostul fundaș a vorbit pentru publicația SRF despre perioada petrecută pe Camp Nou, dar și despre aflarea veștii că Van Gaal a fost demis.

„A venit în vestiar după aflarea deciziei, a început să vorbească cu noi și a izbucnit în plâns. Plângea în hohote, m-a șocat să-l văd așa. Era o persoană foarte rece, dificilă și, iată, îl vedeam în mijlocul vestiarului, plângâng ca un copil”, a declarat Christanval, fotbalist cu 6 selecții în naționala Franței.

Louis Van Gaal a fost demis de către șefii catalanilor după un eșec în fața Celtei Vigo, scor 0-2.

2 mandatea avut olandezul la Barcelona, între 1997-2000 și 2001-2003

2 titlurio Cupă a Regelui și o Supercupă a Europei are Van Gaal la cârma Barcelonei

2 sezoanea jucat Philippe Christanval pe Camp Nou, ambele sub comanda olandezului

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează