INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRD

Dezvăluiri incendiare din vestiarul lui Real Madrid: motivele pentru care Ronaldo a plecat » "Rezolvați situația! E insuportabil"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 15:05

Portughezul Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a plecat în această vară de la Real Madrid, la Juventus, după 9 ani în Spania.

Presa din Spania dezvăluie azi mai multe detalii din vestiarul celor de la Real Madrid. Spaniolii scriu că salariul, sub cel al lui Messi și cel al lui Neymar, plus investigația pentru frauda fiscală sunt motivele pentru care atacantul portughez a cerut să plece.

În mai 2017, Cristiano Ronaldo, impresarul Jorge Mendes și avocatul Carlos Osorio au avut o întâlnire în care jucătorul a fost foarte vehement: "V-am zis că nu vreau niciun risc! Eu nu am studii. Când angajez pe cineva, îi dau cu 30% mai mult decât cere pentru a fi sigur că nu sunt probleme. Nu am zis niciodată să nu plătiți impozite! Vreau să știu ce s-a întâmplat. Nu înțeleg nimic! De ce sunt eu acuzat?".

Supărat pe Real Madrid

El Mundo dezvăluie că Ronaldo aștepta ca Real Madrid să îi ofere un contract mai mare. "Mereu sunt pus în spatele lui Di Stefano. Nu știu ce trebuie să fac mai mult. Este o lipsă de respect ca eu, deținătorul Balonului de Aur, să câștig mai puțin decât Messi și Neymar. Nu e vorba de bani. E despre respect și statut", le-a spus Ronaldo apropiaților săi.

Zinedine Zidane, antrenorul de atunci al lui Real, a sesizat că exista o problemă cu Ronaldo și le-a cerut șefilor să ia măsuri. "Rezolvați situația lui Cristiano! Nu vorbește de nimic altceva în vestiar. Este insuportabil", a fost mesajul categoric pe care Zidane le-a transmis șefilor.

2 ANI DE ÎNCHIOSARE

Autoritățile de la Madrid au încheiat în vară o înțelegere cu Ronaldo. Pentru a nu ajunge după gratii, Cristiano a acceptat să plătească o amendă de 18,8 milioane de euro. Și va primi doar doi ani de închisoare, cu suspendare. Acesta era acuzat de fraudă de 14,7 milioane de euro în perioada 2011-2014.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
652056828258442
Serban Pirvulescu  •  30 Septembrie 2018, 18:37
Postat de mariuss72 pe 30 Septembrie 2018, 18:20

Cam asa ceva. Acum spun sus si tare ca's o echipa, se vede din plin ce echipa, in ultimele doua meciuri nu au dat un gol dar au luat trei...o spun ca madridista :)

Și, din păcate, se vor duce în cap rău de tot, nu mai au nici antrenor și nici un jucător care să facă diferența, acum se vede cine era Ronaldo și cine este noua "vedetă", Modric.

mariuss72
mariuss72  •  30 Septembrie 2018, 18:20
Postat de baruch pe 30 Septembrie 2018, 17:14

cand ti se uraste sa ai unul dintre cei mai buni jucatori din isorie in echipa, asta e. joci cu cabellas (sau cum naiba il cheama)

Cam asa ceva. Acum spun sus si tare ca's o echipa, se vede din plin ce echipa, in ultimele doua meciuri nu au dat un gol dar au luat trei...o spun ca madridista :)

baruch
baruch  •  30 Septembrie 2018, 17:14

cand ti se uraste sa ai unul dintre cei mai buni jucatori din isorie in echipa, asta e. joci cu cabellas (sau cum naiba il cheama)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează