INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVALITATE

Dezvăluiri inedite despre Cristiano Ronaldo: "Colegii îi ziceau că Messi e mai bun și el răspundea «Da, dar nu arată atât de bine»"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 13:36

Duelul dintre portughezul Cristiano Ronaldo, 33 de ani, și argentinianul Leo Messi, 31 de ani, a acaparat fotbalul mondial în ultimii 10 ani.

 În perioada în care era legitimat la Manchester United, Cristiano Ronaldo era tachinat de colegii săi pe seama rivalității cu Messi, dar portughezul avea mereu un răspuns .

Fostul internațional englez Peter Crouch a dezvăluit ce i-a povestit Rio Ferdinand despre Cristiano Ronaldo.

"Rio ne spunea povești despre cum Cristiano Roanldo stătea dezbrăcat în fața oglinzii, își trecea mâna prin păr și zicea «Wow, sunt așa de frumos!». Ceilalți jucători de la United îl tachinau și spuneau: «Oricum, Leo Messi e un jucător mai bun decât tine». Iar Ronaldo zâmbea și zicea «Da, dar Messi nu arată atât de bine»", a povestit Peter Crouch, potrivit Sport Bible.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dan_1970
dan_1970  •  11 Septembrie 2018, 16:05

S-a rasturnat scara de valori. Messi, CR7, niste anonimi. Unde este Stanciu, Chipciu, Fl. Tanase, Hagi jr.? Mbappe de Romania? Nu va este un pic rusine?

christiano0
christiano0  •  11 Septembrie 2018, 15:22
Postat de bazinga pe 11 Septembrie 2018, 14:39

Se vede de la posta ca CR7 este un narcisist penibil!

Daca si tu care stai langa posta poti observa asta, inseamna ca Ronaldo si-a atins scopul. Sunt curios daca de-acolo unde stai il poti zari pe Messi cand trece pe langa un gard ? :)))))

bazinga
bazinga  •  11 Septembrie 2018, 14:39

Se vede de la posta ca CR7 este un narcisist penibil!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează