INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EUROPA

Dezvăluiri inedite » Superfotbalişti de Champions League care ar fi putut fi bucătari, designeri sau schiori

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 20:10

Ultimul număr al revistei Champions a publicat un interviu în exclusivitate cu atacantul Stefan Kiessling, de la Bayer Leverkusen, în care golgeterul nemţilor vorbeşte atît despre cariera sa, despre cea mai importantă competiţie europeană, dar şi despre faptul că fotbalistul de 29 de ani ar fi putut avea o cu totul altă opţiune în viaţă.

Omul care a punctat de 25 de ori în ultimul sezon de Bundesliga ar fi putut fi bucătar! Da, Kiessling a făcut cursuri în acest sens: "Şi-acum mai gătesc, doar din plăcere.

Îmi plac mirosurile, prepararea mîncării şi aplauzele pe care le primesc atunci cînd totul este gustos". Un vîrf respectat în Champions League, germanul nu este singurul fotbalist ce-ar fi putut îmbrăţişa o altă carieră.

Arshavin creator, Semak matematicianul

Mai sînt cel puţin alţi 5 jucători din actuala ediţie a Ligii. Rusul Andrei Arshavin, de la Zenit, a absolvit la St. Petersburg universitatea de tehnologie şi de design, iar internaţionalul a creat designul unor haine pentru prieteni.

James Milner, mijlocaşul lui City, a practicat cricketul şi visa să evolueze pentru Yorkshire. Bastian Schweinsteiger a cîştigat medalii în adolescenţă ca schior, dar a fost nevoit să renunţe la acest sport.

Wojciech Szczesny, portarul lui Arsenal, a practicat dansul artistic în copilărie. Iar Serghei Semak, veteranul lui Zenit, a fost apreciat de către profesorii săi pentru rezultatele excelente la matematica, aceştia dezvăluind într-un interviu în Rusia că fotbalistul ar fi putut fi la catedră.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
stuka
stuka  •  26 Noiembrie 2013, 22:00

La noi Tamas ar fi ajuns un fel de Nicusor de la piata mare , Latolevici caraus , Pancu in legiunea straina , Nicolita cersetor si lista poate continua

ciprian_chirac
ciprian_chirac  •  26 Noiembrie 2013, 21:59

Se poate si invers, tanase trebuia sa ajunga bucatar si, cu toate astea, a ajuns sa poarte ilegal tricoul cu nr. 10 al nationalei...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează