INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Dezvăluiri picante ale iubitei noului star de la Tottenham: „N-am făcut sex în izolare”

Marta Diaz // foto: Instagram @ martaa_diiaz +23   FOTO
Marta Diaz // foto: Instagram @ martaa_diiaz

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 18:17 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 18:37

Sergio Reguilon (23 de ani) este cea mai nouă achiziție a celor de la Tottenham. Fundașul stânga spaniol a ajuns la gruparea engleză la „pachet” cu Gareth Bale, ambii de la Real Madrid.

Odată cu Sergio, la Londra va ajunge și Marta Diaz, 19 ani, frumoasa iubită a fotbalistului, extrem de populară în lumea vloggingului. 

În timpul izolării cauzate de pandemia de COVID-19, Marta a dezvăluit detalii picante din viața de cuplu pe care o are cu Reguilon. La o televizune din Spania, aceasta a fost întrebată dacă ea și Sergio au parte de momente intime des. „Nu, nu stăm împreună acum. Sunt în izolare. Zero”, a declarat ea pentru La Resistencia, citată de The Sun.

foto: Instagram @ martaa_diiaz
foto: Instagram @ martaa_diiaz
foto: Instagram @ martaa_diiaz
foto: Instagram @ martaa_diiaz
foto: Instagram @ martaa_diiaz
+19 FOTO

Între timp, cei doi s-au revăzut, Sergio fiind prezent într-o bună parte dintre videoclipurile postate de Marta pe contul personal de YouTube, unde este urmărită de 2 milioane de persoane!

Pe deasupra, spanioloaica mai are 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram. Într-un alt moment de sinceritate, Marta a dezvăluit că a câștigat 500.000 de lire sterline de pe urma rețelelor sociale până în acest moment.

Răsfoiește mai multe galerii foto:

Răvășitoarea Lyna! E înnebunită după ședințele foto și fitness

„Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Iubita l-a părăsit cu un scandal monstru, dar fanii lui PSG au publicat o imagine interzisă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează