INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RONALDO ACUZAT DE VIOL

Dezvăluiri șocante din apartamentul 57306 » Tânăra care l-a acuzat de viol pe Cristiano Ronaldo a povestit TOTUL într-o scrisoare: "Nu-ţi bate joc şi de alte femei aşa cum ai făcut cu mine!"

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 20:19

Revista Der Spiegel  continuă astăzi dezvăluirile începute la finalul săptămânii trecute în scandalul în care Cristiano Ronaldo e acuzat că ar fi violat o tânără într-un hotel din SUA, în 2009. Ziariștii nemți publică acum pasaje din scrisoarea în care presupusa victimă a povestit ce s-ar fi întâmplat în seara de 12 iunie în apartamentul 57306 al hotelului Palms Place din Las Vegas. 

Ronaldo şi-ar fi petrecut vacanţa de la finalul sezonului 2008/2009 în Las Vegas, împreună cu fratele său vitreg şi cu un verişor.

În ziua de 12 iunie 2009, atacantul Realului ar fi flirtat cu Susan K., o tânără de origine americană.

La un moment dat, cei doi ar fi ajuns în dormitorul fotbalistului.

A doua zi dimineață, Susan a făcut plângere la poliție, acuzând că a fost violată de fotbalistul pe atunci în vârstă de 24 de ani. Cazul nu a mai ajuns însă în instanță. Avocaţii lui Ronaldo ar fi reuşit să cadă la o înţelegere cu presupusa victimă, care în schimbul sumei de 375.000 de dolari ar fi trebuit să muşamalizeze cazul. Suma ar fi fost plătită prin intermediul unei firme irlandeze apropiată lui Cristiano, Multisports & Image Management.

Susan K. a descris totul într-o scrisoare pe care i-ar fi trimis-o lui Ronaldo la un an distanţă de la eveniment.  Der Spiegel ar fi intrat în posesia unei copii a scrisorii, însă din motive legale nu a făcut publice decât unele pasaje. 

Scrisoarea conţine pasaje revoltătoare, în care fata încerca să-l convingă pe Ronaldo să nu o agreseze: "Ce ar spune Dumnezeu despre asta!!! Ce ar crede Dumnezeu despre tine!!!".

Susan povesteşte cronologia acelei zile. Ronaldo ar fi obţinut numărul ei de telefon, apoi ar fi invitat-o la o petrecere, seara terminându-se în penthouse-ul 57306 al hotelului Palms Place din Las Vegas. După o baie în jacuzzi, cei doi s-ar fi sărutat, dar Susan povesteşte că pentru Ronaldo nu a fost suficient: "Am strigat NU,NU, NU de mai multe ori şi te-am rugat să te opreşti. Nu am fost niciodată atât de speriată".

Scrisoarea se termină cu un PS: "Aş da orice să-mi pot schimba decizia. Sper că realizezi ce ai făcut şi ai învăţat din această greşeală teribilă. Nu-ţi bate joc şi de viaţa altor femei, aşa cum ai făcut cu a mea!"

Contactat de cei de la Der Spiegel, Ronaldo a replicat prin intermediul unuia dintre avocaţii săi: "Respingem categoric aceste acuzaţii".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Septembrie 2018, 19:33

Și mă rog ce căuta această ”tânără respectabilă” în camera lui Ronaldo și apoi...în jacuzzi cu el ??!!! Păi ce să caute, BANI !!!! Restul praf în ochii fraierilor !

catalin_cj
catalin_cj  •  20 Aprilie 2017, 09:53

Ai gandit inainte de a scrie? E un viol, nu poti sa obligi pe cineva in schimbul unei sume de bani sa ascunda faptul ca a fost violat. Care ar fi acuzatia? Doar daca fata nu a dat vreo declaratie avocatilor cum ca nu a fost violata. Dar atunci nu s-ar justifica in nici un fel suma de bani, iar declaratia in sine ar deveni un act de acuzare. Nu poti sa declari ca nu ai fost abuzat si ai luat banii decat daca ai fost abuzat. Asa toata lumea ar trebui sa dea o declaratie ca nu a fost violata sau abuzata.

titiduru22
titiduru22  •  20 Aprilie 2017, 05:25

Daca i-a dat banii aia probabil ca a pus-o sa semneze ca nu va face publica intamplarea ,ar putea s-o ia in barba tanara respectiva.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează