INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASASINAT

Dezvăluiri șocante făcute de omul de încredere al lui Escobar! Pablo a vrut să se răzbune și să omoare nouă jucători, printre care un selecționer de la CM 2018

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 20:40

Pablo Escobar, unul dintre cei mai nemiloși oameni din istorie, a fost la un pas să asesineze mai mulți jucători ai rivalilor săi.

Jhon Jairo Velasquez Vásquez, cunoscut drept "Popeye", era unul dintre oamenii de încredere ai lui Escobar și a dezvăluit că Ricardo Gareca, actualul selecționer al naționalei Peru, a fost la un pas de a fi asasinat.

Războiul dintre cartelul Cali și cartelul Medellin s-a mutat și în fotbal, iar după ce o bombă a explodat în clădirea unde trăia familia lui, Escobar a decis să se răzbune asasinând jucătorii echipei America de Cali, deținută de unul dintre rivalii săi, Miguel Rodriguez Orejuela.

"Ricardo Gareca mereu a fost în atenția lui Escobar. Cu toate acestea, nu a ajuns la el. Iubirea pe care «Șeful» o avea pentru fotbal l-a salvat. Escobar s-a gândit să pună bombe în mașina lui și a altor opt jucători de la America de Cali.

Escobar chiar a sechestrat jucători de la America de Cali pentru a-l trăda pe Rodriguez. Dar nu au cooperat. Chiar a omorât familia lui Pedro Enrique Sarmiento, care acum e comentator", a declarat Jhon Jairo Velásquez Vásquez "Popeye", potrivit Marca.

Ricardo Gareca, 60 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Boca Juniors, River Plate, Velez Sarsfield, America de Cali și Independiente. Ca antrenor a lucrat la Talleres, Independiente, Colo, Quilmes, America de Cali, Independiente Santa Fe, Universitario, Velez Sarsfield, Palmeiras și Peru.

Citește și: Cocaină, asasinate şi ciclism » Povestea fabuloasă a pasiunii ascunse a celui mai mare lord al drogurilor din istorie, Pablo Escobar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  10 Octombrie 2018, 05:39

Sa nu credeti acum chiar tot ce spune Popeye, faptele dovedite ale lui Pablo Escobar sunt una, iar ceea ce doar gandea sau planuia nu poate fi niciodata demonstrat.

lukdan
lukdan  •  09 Octombrie 2018, 23:11

Cladirea se numea Monaco iar masina a explodad in fata edificiului.Popeye povesteste multe mai noi se facuse youtuber dar acum este din nou la racoare.Extraditare scrie pe el !

mioriticul
mioriticul  •  09 Octombrie 2018, 21:54

Eheeei, crezi ca in locul lui Escobar Jijjjji facea altfel?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează