INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Dezvăluiri șocante în direct la TV: "Iubesc armele și am consumat droguri!"

Ricardo Centurión, în dreapta, în duel cu Ștefan Radu // FOTO: Guliver/GettyImages
Ricardo Centurión, în dreapta, în duel cu Ștefan Radu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2018 09:43

Argentinianul Ricardo Centurión, mijlocaș lateral de 25 de ani, ex-Genoa, acum la Racing Club, povestește începutul carierei. "Am luat marijuana, m-am pozat cu pistoale, dar n-am comis niciun delict. Dacă aș fi crescut pe iaht aveam poze cu iahturi".

Și-a încercat de două ori norocul în Serie A, dar nu s-a acomodat deloc la Genoa și s-a întors în Argentina. Acum joacă la Racing Avellaneda, are 25 de ani și o tinerețe tumultoasă în spate, de care nu își amintește cu plăcere. Ricardo Centurión face dezvăluiri șocante pentru un fotbalist: "Îmi plac armele, însă n-am comis niciun delict. M-am și pozat cu pistoalele în San Nicolas, la periferie, înainte de-a deveni profesionist, Dacă aș fi crescut pe iaht aveam poze cu iahturi. Din păcate, n-am fost norocos". Traumele copilăriei l-au marcat.

"Familia suferă din cauza invidiei"

Și-a pierdut tatăl când era foarte mic. "Aveam doar 5 ani. Lucra ilegal într-o fabrică de artificii, care într-o zi a explodat. Au murit toți cei 7 angajați. Atunci am început o altă viață. Am crescut lângă Avellaneda și nu m-aș mai întoarce acolo. Familia mea suferă din cauza invidiei celorlalți", povestește Centurión, trecut prin multe.

"Când am debutat în Primera, am început să consum marijuana. Azi sunt controale antidoping inopinate și dacă te prind nu mai scapi de pată, înainte ne testau o dată pe săptămână. Recunosc că am luat droguri". 

782 de minuteadunate din 17 meciuri are Centurión la Genoa (2013-'14 și 2017-'18), fără gol sau assist. La Racing, a reușit 16 goluri și 11 pase decisive ăn 70 de partide

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează