INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SITUAȚIE

Dezvăluiri tulburătoare despre drama prin care ar trece Ronaldinho: „Se mai oprește din băut a doua zi dimineața!”

Ronaldinho / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ronaldinho / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 19:40 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 20:00

Ronaldinho Gaúcho (40 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, continuă să fie afectat de moartea mamei sale. Apropiații brazilianului au făcut dezvăluiri tulburătoare despre fostul fotbalist al Barcelonei și al naționalei Braziliei.  

La 40 de ani, vârstă pe care a împlinit-o anul trecut, când se afla în spatele gratiilor, Ronaldinho pare că n-a depășit drama pierderii mamei sale. Cel puțin așa afirmă prietenii fostului fotbalist, care susțin că Ronaldinho s-ar confrunta cu grave probleme cu alcoolul.

„În fiecare zi merge la câte o petrecere. Ronaldinho începe să bea vodcă, whisky, gin dimineața și se mai oprește din băut a doua zi dimineața. Acest comportament nu este unul nou, dar am observat că a devenit mai intens după moartea mamei sale

Locuiește într-un fel de fortăreață, cu tot ce are nevoie. Are o inimă imensă și încearcă să fie generos cu prietenii săi, dar nu toți sunt adevărați prieteni și nu el nu vede că îi fac foarte mult rău”, au spus apropiați de-ai fotbalistului în cotidianul Extra, citat de Marca.

Mama lui Ronaldinho a murit din cauza COVID-19

Legendarul fotbalist brazilian Ronaldinho și-a pierdut mama în luna februarie a acestui an. Dona Miguelina a murit de coronavirus la vârsta de 71 de ani.

Mama sa era în spital, în Porto Alegre, din 21 decembrie, dar, mereu optimist, fostul mare fotbalist al naționalei auriverde spera ca ea să scape de coronavirus. Tratamentul nu a avut însă efect. Potrivit presei braziliene, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, iar Dona Miguelina s-a stins din viață la 71 de ani.

VIDEO Ziua în care Ronaldinho a umilit-o pe Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Vă rog, vreau la națională, faceți o excepție” Fotbalistul care a convins Guvernul francez să-l lase să joace la națională!

Cristiano Ronaldo, ultimul premiu la Juventus? Ce distincție a obținut superstarul lusitan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  22 Martie 2021, 02:19

„În fiecare zi merge la câte o petrecere. Ronaldinho începe să bea vodcă, whisky, gin dimineața și se mai oprește din băut a doua zi dimineața." Problema e ca dimineata incepe o noua zi, iar Ronaldinho incepe sa bea din nou pregatindu-se pentru o noua petrecere :) :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close