INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR / LIGA B / TURCIA - SUEDIA 0-1

Dezvăluirile unui atacant după Turcia - Suedia 0-1: ”Kovacs mi-a spus că o să primesc două penaltyuri”

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 10:56

Markus Berg a povestit în Afltonbladet discuția avută în pauză cu arbitrul român: ”Mi-a dat doar unul, însă a fost bine că am câștigat. În prima repriză îmi refuzase un 11 metri clar”.

Turcia a retrogradat în Liga C dintr-un gol marcat de Granqvist, din lovitura de la 11 metri scoasă de Berg, în minutul 71. Atacantul suedez a făcut dezvăluiri "ciudate" legate de Istvan Kovacs, cu care a vorbit în drumul spre vestiare la pauză. Totul a pornit de la reproșul făcut de Markus arbitrului român, care a dat fault în atac spre sfârșitul primei reprize la un duel în careu cu Mahmut, jucătorii ținându-se reciproc: "Pentru mine a fost penalty clar. A fost un mic contact, m-a împins și apoi m-a tras în jos, altfel aveam poziție bună să marchez".

"Trebuia să avem două penaltyuri"

Berg susține că ar fi tras cu urechea la conversația avută de Kovacs cu adiționalul de la poarta lui Bolat și l-a abordat apoi pe central la pauză. "Mi-a spus că o să vadă imaginile și dacă a fost 11 metri acolo o să primesc două penaltyuri în a doua repriză. Am avut doar unul, dar tot este frumos că am câștigat", a spus vârful scandinav în cotidianul Aftonbladet. Întrebat de reporterul suedez dacă discuția cu arbitrul l-a ajutat, Berg a răspuns: "Nu știu. Am primit un penalty din două, dar ar fi trebuit să avem două, mi se pare evident, și nu este doar părea mea". 

"Când câștigăm am chef de glume. Ca atacant e important să înscrii sau să ajuți echipa să dea goluri, sper să reușesc la meciul următor. Dacă învingem nu-mi pasă că nu marchez"
Markus Berg, atacant suedez

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
ienasoiu
ienasoiu  •  20 Noiembrie 2018, 10:41

Asta o pot trece la știre falsă. Cine mă va face pe mine să cred că Istvan a vorbit cu adiționalul pe altfel decât în română sau maghiară și nu cred că Berg a făcut cursuri intensive de traducere instantanee. Jocuri murdare de-ale trepădușilor tembecalizați.

vladutz13
vladutz13  •  19 Noiembrie 2018, 13:35

La gol a fost penalty indiscutabil, altceva nu e de comentat.

122vlad
122vlad  •  19 Noiembrie 2018, 12:44

deci Kovacs a fost ironic cu suedezul si voi ati considerat ca e o stire.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează