INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Di Maria şi-a prelungit contractul cu Real. Salariul i-a crescut cu 50%

Di Maria este unul dintre cei mai eficienți pasatori din La Liga (Foto: Reuters)
Di Maria este unul dintre cei mai eficienți pasatori din La Liga (Foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 11 iunie 2012 14:05

Gata cu suspansul. După aproape un an de tergiversări, cauzate de neînţelegerile economice, Angel Di Maria a acceptat să semneze un nou acord cu Real Madrid. Prelungirea cu un sezon, pînă în iunie 2016, îi aduce o creştere salarială cu 50 la sută: de la două la trei milioane de euro stagional.

Di Maria a sosit la Real în 2010, Benfica încasînd pe el 25 de milioane de euro, plus bonusuri de alte maximum 11 milioane, în funcţie de performanţe. În tricoul ”blanco”, mijlocaşul argentinian de 24 de ani a dat 16 goluri şi 34 de pase decisive în 85 de meciuri oficiale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mariusss10
mariusss10  •  11 Iunie 2012, 20:37

merita, e cel mai bun de la real...cel putin in privinta paselor de gol, doar ozil rivalizeaza cu el... e un jucator exceptional, imi place la nebunie di maria, real a facut o investitie foarte buna...

bstefan
bstefan  •  11 Iunie 2012, 17:34

Angel Di "Magia" merita fiecare banut investit in el. Big Mou a avut rabdare acordandu-i creditul dupa o perioada grea cand fusese accidentat. Ce-am vazut la el in lunile aprilie, mai si iunie, mi-a depasit asteptarile. Alaturi de Ozil, Benzema, Higuain, CR7 si restul parca joaca un fotbal din alta lume. Pentru orbii care vad numai conspiratii, el si realistii au jucat acelasi fotbal magnific, alaturi de barcelonezi Mascherano si acest inegalabil si irepetabil Messi.

aleosa
aleosa  •  11 Iunie 2012, 16:51

era pacat sa plece asa un fotbalist de la cel mai mare club din istorie. salariul e mai mult decat decent pentru ce ofera argentinianul. gloabe ca marica sau chivu au ceva semanator ca bani, iar prestatiile lor - deseori lamentabile. bine, la marica e greu sa vorbim de prestatii pe teren, el e as in lustrul bancii de rezerve.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează