INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UDINESE

Di Natale a rămas la Udinese » Nu l-a lăsat nevasta la Juventus!

Antonio Di Natale, Di Natale, Udinese
Antonio Di Natale, Di Natale, Udinese

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Di Natale n-a mai ajuns la Juventus, care oferise 6,5 milioane de euro pentru golgeterul Seriei A, întrucît s-a opus Ilenia, care nu vrea să-şi mute familia de la Udine.

La aproape 33 de ani, a pierdut ultimul tren al vieţii. Antonio Di Natale a dat cu piciorul ocaziei de a-şi încheia cariera la Juventus. Torinezii bătuseră palma miercuri cu Udinese, stabilind suma de transfer pentru golgeterul Seriei A din campionatul trecut, 6,7 milioane de euro, iar Toto trebuia să umple golul lăsat prin vînzarea lui Diego. Joi însă afacerea a căzut şi Juve a fost obligată să se orienteze rapid către alt atacant, transferîndu-l pe Quagliarella.

"Gazzetta dello Sport" a dezlegat misterul. Ca în multe cazuri, soţia strică totul. Ilenia, adevăratul impresar al internaţionalului italian, a zis că nu vrea să plece, mai ales la Torino! "Vrea să-şi crească cei doi copii mici, Diletta şi Filippo, la Udine. Din cauza ei, Toto a ratat alt transfer la Napoli", confirmă cotidianul roz. Doamna Di Natale ar prefera însă Fiorentina.

Nevasta nu e unicul motiv. Toto s-a legat de oraşul friulan prin mai multe afaceri, între care cafeaua expresso servită în barurile locale ce-i poartă numele. E asociat la un lanţ de cafenele, are importante investiţii imobiliare şi şi-a deschis şcoală de fotbal în zonă. În plus, se simte foarte bine cu noul antrenor Guidolin şi s-a temut că nu va juca titular la Juventus.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kedoo
kedoo  •  28 August 2010, 04:22

Juve per sempre!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează