INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT MARADONA

Dialog șocant în cazul Maradona: „Cât de departe vrei să merg? Asta e, am suferit deja prea mult!”

Medicul personal al lui Maradona crede că a abandonat intenționat lupta: „Era foarte trist și deprimat. N-am vrut să-l lase să se pedepsească”. +38   FOTO
Medicul personal al lui Maradona crede că a abandonat intenționat lupta: „Era foarte trist și deprimat. N-am vrut să-l lase să se pedepsească”.

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 18:43 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 19:31

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la doar 60 de ani. Medicul personal al lui Maradona crede că a abandonat intenționat lupta: „Era foarte trist și deprimat. N-am vrut să-l lase să se pedepsească”.

  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie;

Leopoldo Luque, medicul și prietenul foarte apropiat al lui Maradona, suspectat că nu i-a acordat toată atenția, face o nouă confesiune dramatică. În cursul audierilor de la Procuratura din Buenos Aires, el a povestit un dialog șocant cu argentianul decedat la 60 de ani. 

Maradona, confesiune dramatică: „Cât de departe vrei să merg? Asta e, am suferit deja prea mult!”

La un moment dat mi-a spus «Cât de departe vrei să merg? Asta e, Luque, am suferit deja prea mult!». Cred că Diego, într-un final, a abandonat intenționat lupta. L-am simțit trist, foarte trist și deprimat. Ca și cum s-ar fi pedepsit într-un fel pe care nu l-am acceptat, ca amic și doctor. 

În primele zile de după operație l-am lăsat singur, pentru că atunci când mă vedea se gândea că ceva a mers rău. L-am vizitat și duminică, și de data asta tot trist era", a afirmat Luque.

FOTO+VIDEO. Imagini zguduitoare după decesul lui Diego Maradona

+34 FOTO

Citește mai multe articole despre Diego Maradona:

Ultima echipă a lui Diego Maradona, omagiu pentru fostul antrenor » Victorie la primul meci după dispariția lui „El Pibe D'Oro”

„Hoțul a început să plângă când a aflat că e în casa lui Maradona” » 3 povești haioase cu argentinianul: ce înseamnă numele lui în alba-neagra și avionul cu cocaină de la Napoli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează