INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

”Diavoli” cu ochi oblici » Thailandezul Bee Taechaubol e noul partener al lui Silvio Berlusconi la AC Milan

Japonezul Honda e în acest moment singurul jucător asiatic din lotul Milanului // Foto: Reuters
Japonezul Honda e în acest moment singurul jucător asiatic din lotul Milanului // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2015 00:00

Brokerul în vîrstă de 42 de ani a plătit 500 de milioane euro pentru 48 la sută din acțiunile clubului.

Silvio Berlusconi a dat lovitura! Rămîne patronul Milanului și are acum și capitalul dorit pentru a revitaliza echipa. I-a vîndut brokerului thailandez Bee Taechaubol 48 la sută din acțiunile clubului, contra 500 milioane de euro!

La încheierea tratativelor, Don Silvio a declarat: "Vom lucra împreună cu Mister Bee la un proiect grandios. Readucerea Milanului în fruntea fotbalului italian și a celui mondial".

După ce clubul va fi cotat la bursă, thailandezul va putea cumpăra și alte acțiuni. Obiectivul său e de a deveni într-o bună zi acționar majoritar. Acum, oferta lui de un miliard pentru tot pachetul de acţiuni a fost refuzată.

Primul obiectiv: Ibra

Emblema noului Milan ar urma să fie Zlatan Ibrahimovici. Suedezul, 33 de ani, a jucat în tricoul rossonero în 2011-2012, înainte de a pleca la PSG, unde cîștigă 14,5 milioane euro pe an.

91.000.000 €e suma la care se ridică datoriile Milanului în acest moment

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andyschleck
andyschleck  •  07 Iunie 2015, 12:18

Pai si fairplay-ul ala financiar mai exista ? Ca degeaba vine investitor nou .. daca pierderile sunt mai mari decat veniturile

Vezi toate comentariile (1)
Comentează