INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Reacția fotbalistului care a provocat un scandal uriaș pentru a merge la echipa lui Boloni: „Vă spun de ce am făcut asta”

Didier Lamkel Ze (24 de ani), fostul elev al lui Ladislau Boloni de la Antwerp, și-a cerut scuze suporterilor belgieni, după ce marți a venit la antrenamentul echipei sale îmbrăcat în tricoul rivalilor de la Anderlecht
Didier Lamkel Ze (24 de ani), fostul elev al lui Ladislau Boloni de la Antwerp, și-a cerut scuze suporterilor belgieni, după ce marți a venit la antrenamentul echipei sale îmbrăcat în tricoul rivalilor de la Anderlecht

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 17:45 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 18:22

Didier Lamkel Ze (24 de ani), fostul elev al lui Ladislau Boloni de la Antwerp, și-a cerut scuze suporterilor belgieni, după ce marți a venit la antrenamentul echipei sale îmbrăcat în tricoul rivalilor de la Anderlecht.

„Îmi cer sincer scuze clubului și suporterilor, deoarece sunt niște fani minunați care m-au susținut întotdeauna. Dacă am reacționat așa, este cauzat de faptul că am fost cu capul la transfer, nu mi-a fost ușor. 

Îmi pare rău pentru acțiunile mele. Nu voi uita cum colegii mei și staff-ul tehnic m-au ajutat încă de la venirea mea aici. Sunt pregătit pentru echipă dacă noul antrenor are nevoie de mine. Sper să fiu înapoi pe teren cât mai curând”, a transmis Lamkel Ze.

Ladislau Boloni, ce chin! Victorie în inferioritate pentru Panathinaikos

Didier Lamkel Ze, protest nemaivăzut în Belgia

Colegii lui Lamkel Ze au fost șocați când l-au văzut la antrenament în tricoul formației Anderlecht. Mai exact, camerunezul purta tricoul lui Yannick Bolasie (în prezent la Sporting Lisabona) din urmă cu două sezoane.

11 goluriîn 51 de partide a marcat Lamkel Ze la Antwerp, sub comanda lui Ladislau Boloni

Înțelegere verbală cu Panathinaikos

Didier Lamkel Ze are o înțelegere verbală cu Panathinaikos, formația antrenată de fostul său tehnician de la Antwerp. Atacantul camerunez s-a lovit de refuzul conducerii.

Jucătorul a fost exclus din lot la începutul lunii octombrie și trimis la echipa a doua a clubului, iar de atunci face presiuni asupra oficialilor pentru a-l lăsa să se transfere la trupa antrenată de Ladislau Boloni.

Conflict cu Ladislau Boloni

La începutul lui 2020, același Lamkel Ze a fost atacat de Boloni, propriul lui antrenor. Nu s-a prezentat la un antrenament, lucru care l-a enervat pe Ladislau Boloni: „Are deseori probleme psihice. Și nu vreau să spun mai multe”.

Ladislau Boloni: „Sper să mă întorc în România, am avut deja două discuții!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce afacere pentru PSG! 70 de milioane de euro profit, după semnarea contractului

Denizli - Kayserispor 0-1. Prima condiție a lui Petrescu, îndeplinită! Kayseri a scăpat de ultimul loc, într-un meci în care 3 români au fost titulari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează