INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

Diego a declanșat nebunia la Napoli: Chiricheș a fost singurul care a ratat vizita lui Maradona

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 00:00

Miercuri, Maradona a ajuns la centrul sportiv Castel Volturno, locul de pregătire al lui Napoli, și jucătorii azzurri l-au asediat.

Fiecare a vrut să-și facă poze cu El Pibe de Oro, legenda napoletană. Și Diego n-a refuzat pe nimeni. La sfârșit, argentinianul a primit tricoul echipei de la căpitanul Hamsik.

Doar Chiricheș nu s-a putut bucura de vizita celui mai mare fotbalist din istorie. "Tricolorul" era la tratament pentru a se reface după o leziune musculară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
132331260571303
Popa Basca  •  20 Ianuarie 2017, 15:10

Maradona a fost Dumnezeu la Napoli,iar ei nu au uitat asta.Ma uit la cei considerati,astazi,mari fotbalisti...Niciunul dintre ei nu ar merita sa fie plasat nici macar aproape de el,intr-un clasament.Piticul ala gras,fara un fizic de invidiat,a avut scanteia de geniu care deosebeste un artist de un simplu meserias.

para.para
para.para  •  20 Ianuarie 2017, 09:49

Rezervele de romanika au interzis la adevaratele legende.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează