INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Diego a fost dat afară de la Wolfsburg

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 21:12

Gruparea VfL Wolfsburg va renunţa la jucătorul brazilian Diego, în urma unei discuţii pe care acesta a avut-o cu antrenorul Felix Magath, a anunţat clubul german, citat de AFP.

"După acea întâlnire, este clar că o colaborare este dificilă şi că cel mai bine este să ne separăm", a declarat Felix Magath. Diego, în vârstă de 26 de ani, are dreptul de a se antrena în continuare cu VfL Wolfsburg, până la găsirea unui nou angajament.

"Este imposibil să continuăm să lucrăm împreună. M-am simţit întotdeauna bine la Wolfsburg şi îi respect pe toţi în cadrul clubului. Am făcut o greşeală", a declarat, la rândul său, Diego.

Cotidianul Bild a anunţat, miercuri, că Diego a fost amendat cu suma record de 500.000 de euro de VfL Wolfsburg, pentru faptul că a părăsit cantonamentul echipei înaintea unui meci cu Hoffenheim, din sezonul trecut al campionatului Germaniei.

Pe 14 mai, nemulţumit de faptul că a fost trecut rezervă la meciul cu Hoffenheim, vital pentru menţinerea în prima ligă germană a echipei VfL Wolfsburg, a refuzat să plece alături de coechipierii săi la stadion. Wolfsburg a câştigat cu 3-1 acel meci şi şi-a asigurat menţinerea în Bundesliga.

Potrivit Bild, cei 500.000 de euro reprezintă salariul pe o lună al mijlocaşului brazilian, care, de la revenirea în Bundesliga, după un sezon la Juventus, a comis mai multe acte de indisciplină.

Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cri5ti
cri5ti  •  24 Iunie 2011, 22:16

duminica va ajunge in romania....va semna cu steaua pe 2 ani/....jiji ii va asigura necesarul de telemea pe parcursul contractului...plus fabulosul salar de 120 000 de euro pe sezon....

sica2ro200
sica2ro200  •  24 Iunie 2011, 21:40

l-as vrea la steaua dar e mingicar si nu ii place lu jiji ...asta ca as nu zica ca e sarac lipit asfaltului

Vezi toate comentariile (2)
Comentează