CAMPIONATE    •   ARGENTINA

Diego Armando Maradona nu poate sta departe de scandaluri: "M-am înșelat în privința lui Mascherano! Nu l-a apărat pe Messi"

FOTO: Guliver/GettyImages

FOTO: Guliver/GettyImages

Marti, 09 Octombrie

Diego Armando Maradona încearcă să îl convingă pe Leo Messi să revină în naționala Argentinei și îl acuză pe Javier Mascherano că nu i-a luat partea după criticile aduse la Mondialul din Rusia. "Dacă ar fi existat coechipierii care l-ar fi dorit cu adevărat, ar și ieșit să îi ia partea, nu ar fi tăcut cu toții. Toată lumea i-a sărit în cap lui Messi după turneul final din Rusia, nimeni nu i-a luat apărarea.

M-am înșelat în privința lui Mascherano, credeam că are personalitate, curaj. Acum o spun răspicat că nu e așa cum mi-l imaginam. Nu e neapărat greșeala lui, poate am avut eu așteptări prea mari", a declarat Maradona conform Mundo Deportivo. 

Argentina a fost elimininată în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia, de viitoarea campioană, Franța, scor 4-3. Leo Messi a marcat un singur gol pe durata turneului final, în grupe, contra Nigeriei, într-o victorie cu 2-1. 

Vezi și: VIDEO Borne fantastice atinse de Messi în meciul cu Valencia » E cel mai bun din primele 5 campionate tari ale Europei

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase