INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Diego Maradona se implică în scandalul de la naționala Spaniei: ”Lopetegui s-a jucat cu iluziile unor oameni, nu poți face așa ceva”

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat marti, 19 iunie 2018 14:09

Plecarea selecționerului Julen Lopetegui de la naționala Spaniei cu doar o zi înainte de startul Cupei Mondiale a provocat reacții în rândul celor mai importante personalități din fotbal, iar Diego Maradona nu a ratat ocazia de a-l ataca pe tehnicianul iberic.

Lopetegui, care a semnat recent un contract cu Real Madrid, a fost demis de președintele Federației Spaniole de Fotbal cu două zile înaintea meciului Spania-Portugalia, oficialul Luis Rubiales fiind dezamăgit de atitudinea selecționerului, care a fost înlocuit imediat de directorul sportiv Fernando Hierro.

Nu poți face așa ceva. Lopetegui și-a luat responsabilitatea de a reprezenta o țară întreagă în momentul în care a semnat cu naționala Spaniei. Nu e vorba doar despre echipă, s-a jucat cu visurile unor oameni. Vorbim despre una dintre cele mai importante formații de la Cupa Mondială”, au fost cuvintele celui supranumit ”El Pibe de Oro”, care i-a luat apărarea lui Rubiales, conform Marca.

Spania a obținut un rezultat de egalitate la debutul său la Cupa Mondială din Rusia, într-un 3-3 spectaculos cu Portugalia, în care ”Furia Roja” a condus cu 3-2 până în minutul 88.

Grupa B este condusă de Iran, care a învins in-extremis Marocul, cu scorul de 1-0, iar spaniolii încearcă să-și revină după șocul provocat de demiterea lui Lopetegui în următoarele două partide, când vor forța obținerea poziției de lider, pe care o pot realiza încă de miercuri, în cazul în care vor învinge Iranul.

Playtech: HALUCINANT! ABUZURILE înfiorătoare ale lui Bela Karoly. Ce i-a făcut unei campioane din România, dezvăluirile sunt TULBURĂTOARE


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează