INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERNAZIONALE MILANO

Diego Milito: "Mourinho va fi mereu primit cu braţele deschise la Inter"

Diego Milito, Jose Mourinho
Diego Milito, Jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 februarie 2011 15:59

Argentinianul Diego Milito are numai cuvinte de laudă pentru fostul său tehnician de la Inter, Jose Mourinho, şi e convins că portughezul va fi oricînd bine primit la formaţia italiană.

"Mourinho a fost unul dintre cei mai importanţi antrenori din istoria Interului şi cred că va fi mereu primit cu braţele deschise aici. Are multe calităţi, e cel mai bun antrenor din lume. Pregăteşte bine fiecare meci şi comunică foarte mult cu jucătorii.

A fost o adevărată onoare ca un tehnician atît de important pentru mine cum este Jose (Mourinho) să mă dorească la o echipă atît de mare cum e Real Madrid. Dar eu mă simt foarte bine la Inter", a spus Milito pentru Corriere dello Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează