INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO Surpriză la tribunal! Cine le-a jefuit pe Diletta Leotta și Eleonora, cumnata ei sexy

Diletta Leotta/ foto Instagram @dilettaleotta +42   FOTO
Diletta Leotta/ foto Instagram @dilettaleotta

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 11:33 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 12:38

Diletta Leotta, una dintre cele mai frumoase și apreciate jurnaliste din Italia, și Eleonora, cumnata sa, au fost victimele unor jafuri în 2020, la distanță de doar câteva săptămâni. Acum, tribunalul din Milano i-a condamnat pe hoți, printre ei aflându-se și un băiat de 16 ani.

Copilul, care a jefuit apartamentele Dilettei și Eleonorei, a fost judecat de Tribunalul pentru Minori și a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare.

+26 FOTO

Cine e Eleonora, sexy-cumnata Dilettei Leotta

Eleonora Incardona este soția lui Mirko Manola, fratele reporterei de la Dazn. Eleonora are 30 de ani și e o stea în ascensiune, inclusiv pe Instagram, unde are aproape 700.000 de fani. Ea e fotomodel și e pasionată de golf, iar în 2010, pe când avea doar 19 ani, a participat la Miss Italia.

L-a cunoscut pe Mirko, fratele Dilettei, în 2018 și formează un cuplu fericit. De altfel, Eleonora se înțelege bine și cu Diletta, alături de care apare des în pozele de pe rețelele de socializare.

+38 FOTO

Citește și:

Fostul număr 39 WTA apare în filme pentru adulți: „Primul meu video «hard»”

Ea e noua „regină a frumuseții” din tenis! Imagini tari cu jucătoarea comparată cu Sharapova + De ce vrea s-o întâlnească pe Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
3685092074842027
Charii Cosy  •  22 Aprilie 2022, 13:38

Ce *** are

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează