INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANUNȚ

VIDEO + FOTO Internetul „a luat foc” după vestea dată astăzi de Diletta Leotta: „Karius, e cea mai tare partidă din cariera ta!”

Jurnalista Diletta Leotta (31 de ani) și Loris Karius (29 de ani), portar aflat sub contract cu Newcastle, vor fi părinți. +35   FOTO
Jurnalista Diletta Leotta (31 de ani) și Loris Karius (29 de ani), portar aflat sub contract cu Newcastle, vor fi părinți.

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2023 18:03 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 18:13

Jurnalista Diletta Leotta (31 de ani) și Loris Karius (29 de ani), portar aflat sub contract cu Newcastle, vor fi părinți. 

Diletta Leotta, jurnalista DAZN, și portarul german au făcut anunțul prin intermediul unui videoclip postat pe Instagram. Ei sunt împreună din octombrie 2022. 

„Trebuie să vă spunem ceva... sau deja știți? Am explodat de fericire! La fel și burtica mea. În curând vom fi trei!”, a transmis Diletta.

+31 FOTO

Diletta Leotta și Loris Karius vor fi părinți 

Diletta și Loris și-au oficializat relația în luna octombrie a anului trecut. Din acel moment, cei doi am fost de nedespărțit și extrem de activi pe rețelele de socializare. Acolo au primit și o sumedenie de mesaje amuzante, imediat după anunțul sarcinii: 

  • „Karius, ești un fenomen!”
  • „Bravo, Loris, e cea mai tare partidă din viața ta!”
  • „Ce fotbalist! Karius e cel mai bun marcator dintre portarii all time”
  • „Karius a devenit campion mondial”
  • „Cea mai bună paradă a lui Karius Karius, ai câștigat cea mai tare Ligă a Campionilor la care puteai visa”
  • „Veni, vidi, Karius”
  • „Loris trebuia să fie atacant, nu portar”
  • „Ce gol senzațional al lui Karius!”.

VIDEO. Clipul prin care Diletta Leotta a anunțat că va deveni mamă

Sfaturi de la Diletta Leotta

Diletta Leotta a explicat care sunt trucurile pe care le folosește pentru a-și menține un corp de invidiat.

„Pentru mine este esențial să practic sport în fiecare zi, chiar dacă sunt doar 20 de minute. Așa îmi reîncarc bateriile pentru a mă elibera de tensiunea cotidianului”, a subliniat iubita portarului german Loris Karius, pentru „Gazzetta dello Sport”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cât o costă pe Bayern demiterea lui Nagelsmann! Suma e exorbitantă

FOTO A „masacrat” imnul la Napoli! Solista italiană a izbucnit în plâns după ce a ratat interpretarea „God save The King”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează